29 / 04 / 2024

giresun havaalanı uçak iniş kalkışları

giresun havaalanı uçak iniş kalkışları

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın Aralık ayında uçak iniş kalkışları için hazır hale geleceğini söyledi.

Uşak havaalanı tekrar hizmete açılacak mı?

Uşak havaalanının tekrar hizmete açılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ordu-Giresun Havaalanı otelleri doldurdu!

Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu'da turizmi hareketlendirdi. " dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı turizmi hareketlendirdi!

Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı’nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu’da turizmi hareketlendirdi. Bu günlerde bunun en somut örneğini belgeli tüm otellerin dolu olmasından görebiliyoruz" dedi.

Yüksekova Havaalanı'nda ilk uçak inişi gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından Salı günü açılışı yapılacak Yüksekova Havaalanı'nda küçük işlerin hızla tamamlanmasına çalışılırken bir yandan da test amaçlı ilk uçak inişi gerçekleştirildi.

Yüksekova Havaalanı'na ilk uçak indi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine test amaçlı ilk uçuş gerçekleştirildi. 26 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması beklenen Yüksekova havaalanına ilk uçak indi.

Ordu-Giresun Havalimanı'na ilk uçak indi!

Deniz üzerine Avrupa’da ilk dünyada 3. olarak inşa edilen Ordu-Giresun Havaalanı’na ilk uçak bu sabah indi. Uçak, Giresun yönünden 08.38’de Ordu-Giresun Havaalanı’na rahat bir iniş gerçekleştirdi.

Ordu-Giresun Havalimanı uçak seferine hazır!

AVRUPA ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, uçuşlara hazır hale getirildi. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Havalimanı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ordu-Giresun Havaalanı'na ilk uçak Cuma günü iniyor!

Ordu'nun Gülyalı ve Giresun'un Piraziz ilçeleri arasında, deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havaalanı'na ilk uçağın 6 Şubat 2015 günü (yarın) inmesi planlanıyor..

Ordu-Giresun Havaalanı'nın terminal binası projesi revize edildi!

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, yapımı süren Ordu-Giresun Havaalanı’nın terminal binası projesinin revize edildiğini belirterek, havaalanının yolcu kapasitesinin artacağı göz önüne alınarak terminal binası büyütüldüğünü söyledi...

Sangeang Api yanardağının faaliyete geçmesi uçak seferlerini etkiledi!

Endonezya’nın Sumbawa adasındaki Sangeang Api yanardağının faaliyete geçmesinin ardından volkanik küller Avustralya’daki Darwin Uluslararası Havaalanı'ndaki çok sayıda uçak seferlerini iptal ettirdi. Küllerin 24 saat içerisinde kaybolması bekleniyor...

Borajet İstanbul-Uşak arası her gün uçacak!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı yapılacak seferler, her gün Uşak’tan İstanbul'a saat 06.30’da, aynı gün Sabiha Gökçen'den Uşak'a saat 23.30'da olacak. Uygulama, 30 mart 2014 tarihinde başlayacak...

Uçak Servisi A.Ş. adını Usaş Yatırımlar Holding olarak değiştirdi!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uçak Servisi A.Ş. adını Usaş Yatırımlar Holding olarak değiştirdi...

Uşak Ata Park Kule ve Planeteryum açılışı yapıldı!

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Ata Park Kule, Ata Park gölet ve planeteryum açılışı törenle yapıldı. Belediye Başkanı Ali Erdoğan, projenin entegre bir şekilde güzel olduğunu bildirdi...

giresun havaalanı uçak iniş kalkışları Haberi

giresun havaalanı uçak iniş kalkışları


Dursun Ali Şahin, Avrupa'nın tek, dünyanın dördüncü deniz üzerine yapılan havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı'nın yüzde 40'lık bölümünün tamamlandığını belirtti.


Mendireğin tamamlanmasıyla havaalanına uçak kabulüne başlanacağını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:


"Bu hafta içerisinde pistin asfaltlanmasına başlanıyor. Bu asfaltlama nereden bakarsanız 50-60 santimetre kalınlığında bir asfalt. Bu asfaltlamayı müteakip Aralık ayında pist tamamlanmış olacak. 3 kilometrelik pistin tamamlanması ve yönlendirme ışıklarının da sadece batı kısmının kullanılması suretiyle Aralık ayından itibaren artık uçuşların başlayacağını tüm Giresun ve Ordululara müjdeliyorum. Havaalanı Aralık ayında uçak iniş kalkışları için hazır hale gelecek."


Şahin, havaalanının faaliyete geçmesinin yapım çalışmalarını aksatmayacağını dile getirerek, "Havaalanının faaliyete geçmesi için altyapı tesisleri yapımı var. Bunun için prefabrik binalar yapılarak havalimanı işlerlik kazanacak. Aralık ayını hep beraber bekliyoruz. Uçuşa hazırız diyoruz. 6...