03 / 05 / 2024

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel ve su baskınlarına ve Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Bülent Turan: Arsalarınızı satmayın!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Yenice Kalkım beldesinde açıklamada bulundu. Turan, “Arsalarınızı satmayın, tarımdan vazgeçmeyin. Artık köyden kente değil, kentten köye göç başladı” diye konuştu.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eğribel Tüneli'nin yol sorunu mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'un Dereli ilçesinden Eğribel Tüneli'ne ulaşan yolu TBMM gündemine taşıdı..

Trabzon Beşikdüzü'ndeki belediyeye devredilen arazi mecliste!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde belediyeye devredilen arazi meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun'da yapılacak çevre yolu meclis gündeminde!

Giresun'da yapılması planlanan çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eğribel geçidinde yapılan tünele ilişkin 4 sorun mecliste! 

Giresun'da Eğribel geçidinde yapılan tünel çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kamuda yapılan kiralamalar ve tasarruf tedbirleri mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, kamuda yapılan kiralamalara ve tasarruf tedbirlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin 3 sorun mecliste!

Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin uygulamalar TBMM gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu yazılı soru önergesi hazırladı..

Eğribel Tüneli'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Eğribel Tüneli'nin inşaatını meclis gündemine taşıdı. Bektaşoğlu tünel hakkında "Bitim tarihi belli değil ama inşallah bu yıl biter de elli yıldır beklediğimiz hasretle hizmete kavuşmuş oluruz. " dedi.

Giresun'un spor salonu ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'a spor salonu yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon'a yapılacak demiryolu projesi TBMM gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon'a yapılacağı ilan edilen demiryolu projesine ve güzergahına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun Atatürk Stadyumu TBMM gündemine taşındı!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Atatürk Stadyumu'nu TBMM gündemine taşıdı. Bektaşoğlu şehir merkezinden kolay ulaşılabilir bir yerde stadyum varken bunu şehrin en uzak bir noktasındaki SEKA arazisine bir başka stadyum yapılmasını anlayamadıklarını belirtti..

Trabzon ve Giresun'da yaşanan sel nedeniyle oluşan zararlar TBMM'de!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon ve Giresun'da meydana gelen sel felaketleri nedeniyle oluşan zararların tazminine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu Haberi

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu



CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel ve su baskınlarına ve Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.


Bektaşoğlu önergesinde "Son aylarda Karadeniz illerinde meydana gelen can ve mal kayıplarına maddi zararlara neden olan sel, afet ve su baskınları, Karadeniz Sahil Yolu ile ilgili iddiaların yeniden gündeme gelerek tartışılmasına neden olmuştur.


Ordu-Giresun-Trabzon şehir içi geçişi bu yolun en sorunlu noktalarından birisidir. Bu yoldan teş giriş ve çıkışla, bir araç boyutundaki kavşaklarla 7-11 metreye kadar düşen yan yolla Giresun'un kent bağlantısı yapılmaktadır." dedi.


Ayrıca, kent, yan yol, deniz arasından dolgularla kotası yükseltilerek geçirilen Karadeniz Sahil Yolu'nun dereler, logar menfez, kanal sularının denize ulaşması için gerekli alt yapı düşünülmeden yapıldığını ve sık sık...