06 / 05 / 2024

Giresun Müftüoğlu Camisi inşaatı

Giresun Müftüoğlu Camisi inşaatı

Giresun Müftüoğlu Camisi'nin temel çalışmaları başladı. Cami yaklaşık 2 bin 200 kişilik olacak ve toplam 72 metrekare kapalı alanı bulunacak.

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuvana Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Giresun Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı!

Giresun Müftüoğlu Camisi'nin temel çalışmaları başladı. Cami yaklaşık 2 bin 200 kişilik olacak ve toplam 72 metrekare kapalı alanı bulunacak.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu 25 Ocak 2018 Perşembe günü yaşamını yitirdi. İTÜ mezunu Adnan Taşcıoğlu bugün toprağa verilecek. 

Giresun Müftüoğlu Camisi inşaatı Haberi

Giresun Müftüoğlu Camisi inşaatı

Giresun'da Hacı Siyam Mahallesi'nde bulunan ve bir önceki yıl yıkılan Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi’nin yeniden inşası için temel atma töreni yapıldı. Camide ortalama 2 bin 200 kişinin aynı anda ibadet edebilecek. Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sadettin Okumuşsoy, caminin toplam kapalı alanının bin 72 metrekare olacağını söyledi.

Giresun Işık Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sadettin Okmuşsoy, 'Cami Osmanlı mimari özelliklerine sahip olarak inşa edilecek.  Bodrum katında 750 metrekarelik kapalı otoparkı bulunacak, zemin katta 52 metrekarelik sohbet alanı, tuvalet ve abdest alma yerleri yer alacak. Zemin kat, asma kat ve üst kattan oluşacak camide 2 bin 200 kişi aynı anda namaz kılabilecek. Camimiz çift minareli, çift şerefeli olacaktır. Cami...