18 / 05 / 2024

Giresun Piraziz spor salonu arazisi

Giresun Piraziz spor salonu arazisi

Piraziz’de bir dizi ziyarette bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, ilçeye yapılacak spor salonu arazisini inceledi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç ’le bir süre sohbet ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Giresun Bulancak'ın spor salonu ihtiyacı mecliste!

Giresun'un Bulancak ilçesinin spor salonu ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Çotanak Stadyumu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Giresun Çotanak Stadyumu gelecek sezon taraftarlarıyla buluşuyor. Stadyumun içerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı ile 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Giresun Çotanak Spor Kompleksi son virajda!

İçerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu Çotanak Spor Kompleksi'nin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor.

SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksi mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksini meclis gündemine taşıdı. Tığlı hazırladığı sorularını Bakan Kurum'a sordu...

Giresun Piraziz'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Piraziz Belediyesi, Eren Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 26 Haziran'da yapılacak...

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu geliyor!

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu inşa ediliyor. Spor salonu 450 günde tamamlanacak. Vali Harun Sarıfakıoğulları, spor salonunun inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Piraziz Green Park Evleri'nde 375 bin TL'ye!

Giresun Piraziz'de hayata geçirilen Piraziz Green Park Evleri denize 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Fiyatların 375 bin TL'den başladığı projede teslimler 2 yıl içinde gerçekleştirilecek.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Giresun'un spor salonu ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'a spor salonu yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun'da 9 camii restore ediliyor!

Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Bozat köyünde görev yapan 5 din görevlisi, köyde bulunan 9 caminin restorasyon işlerini kendileri yapıyor.

Giresun Piraziz'e yapılacak spor salonu arazisini incelendi!

Piraziz’de bir dizi ziyarette bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, ilçeye yapılacak spor salonu arazisini inceledi. Piraziz Kaymakamı Hamit Genç ’le bir süre sohbet ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli: “Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu ile Çotanak Arena yapımı için çalışmalar sürüyor” dedi.

Giresun Piraziz spor salonu arazisi Haberi

Giresun Piraziz spor salonu arazisi

Kaymakamlık çıkışında esnaf ziyaretinde bulunan Vali Karahan, ilçede yapılması düşünülen spor salonunun kurulacağı araziyi yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

İlçede okul denetimi de yapan Vali Karahan, Piraziz Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Yavanoğlu’ndan eğitim öğretim faaliyetleri ve okulun fiziki yapısı hakkında bilgi alan Vali Karahan, sınıflara da girerek bir süre dersin işlenişini takip etti. Çok Programlı Anadolu Liselerinin yükseköğretime öğrenci hazırlamanın yanı sıra nitelikli meslek eğitimi de veren kurumlar olduğunu belirten Vali Karahan, öğrencilere başarılar diledi.

İlçe ziyaretine Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit de katıldı.



Giresun Işık...