25 / 05 / 2024

Giresun Stadyumu kaç kişilik

Giresun Stadyumu kaç kişilik

Giresun - Sivas yolu üzerinde eski Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerinde gerçekleştirilen sosyal konut projesinin yanında yer alacak olan Giresun Stadyumu, 60 bini yeşil alan olmak üzere 120 bin metrekare alan üzerine yapılacak.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

TOKİ Giresun 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 63 adet konutun yer alacağı proje yarın ihaleye çıkacak.

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

TOKİ Giresun Merkez’de 1.091 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Giresun Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Giresun Bulancak 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Giresun Bulancak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Bulancak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Bulancak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Giresun Alucra’da 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ'nin Giresun Alucra projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Alucra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Alucra 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Giresun Sosyal Konut Projesi 2022! Giresun ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Giresun projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Giresun 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Giresun 2022 başvurusu..

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Giresun Stadyumu kaç kişilik Haberi

Giresun Stadyumu kaç kişilik

Giresun'a, yapımını TOKİ'nin üstleneceği 21 bin 355 seyirci kapasiteli Giresun Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi inşa edilecek.


Giresun - Sivas yolu üzerinde eski Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerinde gerçekleştirilen sosyal konut projesinin yanında yer alacak olan kompleks, 60 bini yeşil alan olmak üzere 120 bin metrekare alan üzerine yapılacak ve bin 72 araçlık otopark kapasitesine sahip olacak.


Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Giresun Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Sporseverler de daha güzel bir ortamda spor faaliyetlerini seyretme olanağına sahip olacak. Giresun'da artık gelenekselleşen futbol turnuvası kapsamındaki maçlarda daha fonksiyonel bir tesiste oynanacak. Kompleksimiz tamamlandığında bölgemize yeni değerler katacaktır" değerlendirmesinde bulundu.




AA




Haber Giresun Öncü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TOKİ, Giresun'a 21 bin 355 seyirci...