27 / 04 / 2024

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.



Fındık fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Fındık hasadın sonlarına doğru gelinirken TMO fındık fiyatı olan 82,50 TL’nin önünde işlem görüyor. Ordu serbest piyasa fındık fiyatlarında ise düşüş gözlemleniyor. Topladığı fındık mahsullerini satmak isteyen üreticilerin en çok araştırdığı konu serbest piyasa fındık fiyatları. Bu sene serbest piyasa fındık fiyatları rekoltenin düşük olması ile birlikte bir hareketlilik yaşıyor. 

Ordu’da serbest piyasa fındık fiyatları geçen haftaya göre 10 TL düşüşe geçerken, 50 randıman serbest piyasa fındık fiyatı brüt 93,50 TL iken net 89,76 TL oldu. Böylece Ordu serbest piyasa fındık fiyatları 89-93 TL bandında satılıyor.

SERBEST PİYASA FINDIK FİYATLARI NE KADAR? 4 EKİM 2023 FINDIK FİYAT LİSTESİ

  • Sakarya’da fındık fiyatları hemen hemen aynı. Sakarya kabuklu fındık fiyatı en yüksek 99,52 lira, en düşük 85,09 liradan alıcı buluyor.
  • Samsun serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak 89-92 TL bandında hareket ediyor. 
  • Giresun’da serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak 97 TL,
  • Trabzon serbest piyasa fındık fiyatları güncel olarak 85-87 TL

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

TMO FINDIK FİYATLARI NE KADAR? TMO FINDIK FİYATLARI BU SENE KAÇ LİRA?

TMO fındık fiyatları binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Geçen sene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tavanı 54 TL, tabanı ise 46 TL olarak açıkladığı fındık fiyatlarında bu yıl yeni fiyatları açıklamıştı Buna göre “TMO fındık taban fiyatı ne kadar oldu?” cevabı yanıtlanmış oldu.  Bu yıl TMO fındık alım fiyatı Giresun kalite fındık için kilogram başına 84 TL, Levant kalite fındık için kilogram başına 82, 50 TL açıklanmıştı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 EKİM 2023 tarihinde saat 17:20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.62 Türk Lirası, Euro 29,065 Türk Lirası, altının gramı ise 1683 Türk Lirası değerindedir.

Son dakika! Fındıkta 2 milyar dolardan fazla ihracat geliri hedefleniyor!

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

TMO tek tek açıkladı! Ucuz fiyata alışveriş fırsatı! TMO Ayçiçek yağı 5 kg 150 TL, rafine fındık yağı 300 TL!


 


 


Geri Dön