28 / 04 / 2024

Demir fiyatları resmen uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları resmen uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları beş ayın en düşük seviyesine gerilerken yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyaları resmen uçuşa geçti. Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.



Çin'in demir cevheri vadeli fiyatları geriledi. Çin2in demir cevherine karşı zayıflayan talep, demir fiyatlarını beş ayın en düşük seviyesine çekti. Yurt içi piyasalarda ise yükselen dolar kurunun etkisi ile demir fiyatları resmen uçuşa geçti. Fiyatlar fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI GERİLEDİ!

Çin'in ekonomik olarak toparlanmasına yönelik endişeler devam ediyor. Bu durum fiyatlarda yüzde 23'lük düşüşe neden oldu. Fiyatlar beş ayın en düşük seviyesine düştü.

Analistler demir cevheri fiyatlarının bu yıl 100 doların altını görebileceğini belirttiler fakat bu düşüşlerin de bir limiti olduğunun vurgusunu yaptı.

Uzmanlara göre, şimdilik demir cevheri kullanımı biraz daha azaldı, ancak bu azalma bir iki ay içinde geri dönmesi bekleniyor. 

Yurt içi piyasalarda demir fiyatlarına bugün zam geldi. Son dönemlerde düşüşe geçen demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçuşa geçti. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 


Geri Dön