04 / 10 / 2024

giresun tirebolu toki projesi 2019

giresun tirebolu toki projesi 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Tirebolu'da 274 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

TOKİ Giresun Tirebolu 274 konut ihalesi 25 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun İli Tirebolu İlçesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Giresun Tirebolu 274 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun İli Tirebolu İlçesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 18 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Giresun'a 274 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Tirebolu'da 274 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019!

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

Giresun Tirebolu'daki eski evler restorasyon bekliyor!

Tirebolu'nun çeşitli mahallelerinde bulunan eski tarihi evler, turizme kazandırılmayı bekliyor. Mimari yapıları ile Tirebolu'nun çehresini farklı kılan bu evlerin zamana karşı ayakta kalabilmeleri için yetkililerin yardımına ihtiyaç duyuluyor.

Giresun Tirebolu’daki tarihi evler çöküyor!

Tarih ve kültür kenti Giresun Tirebolu’da büyük bölümü Yeniköy Mahallesi’nde bulunan tarihi evler ilgisizlik yüzünden çürümeye yüz tuttu.

Giresun Alucra TOKİ 2.Etap başvuruları!

Peşinlerin 10 bin 579 TL'den başladığı projede 8 adet daire satışta. İşte Giresun Alucra TOKİ 2.Etap başvuruları...

Giresun Tirebolu öğrenci yurdu hizmete hazır!

Kredi Yurtlar Kurumu’nun Giresun Tirebolu'da inşa ettiği öğrenci yurdu hizmete giriyor. Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, 115 yataklı erkek öğrenci yurdunun eksiklerinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Giresun Tirebolu'nun imar planı konuşuldu!

Giresun Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yaptığı açıklamada; İller Bankası yetkilileriyle revizyon imar planı için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi. Başkan Karapıçak, “İlçemizde plansız alan bırakmamak üzere çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

TOKİ Giresun Güce Konutları fiyat!

TOKİ Giresun Güce Konutları fiyat listesine göre 83 bin 337 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 240 ay vade sağlanıyor.

giresun tirebolu toki projesi 2019 Haberi

giresun tirebolu toki projesi 2019

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut hayata geçirecek olan TOKİ, Giresun'da 274 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Giresun Tirebolu projesinde konutların yanı sıra 1 adet cami de yer alacak. Projenin ihalesi 18 Aralık tarihinde yapılacak.

İhale ilanı:

Giresun İli Tirebolu İlçesi 274 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık tarihinde saat 15:00'de...