30 / 04 / 2024

Giresun toplantı

Giresun toplantı

KONAKLI METAL MAD. SAN.TİC.A.Ş. tarafından; Giresun'da Maden Arama Faaliyeti projesi için 30 Haziran'da 15:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Giresun Dereli'deki çalışmalar çalışmalar masaya yatırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 22 Ağustos tarihinde meydana gelen selden etkilenen Giresun'da değerlendirme toplantısına katıldı.

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Giresun Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Giresun Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısını gerçekleşti. Belediye bir sonraki meclis toplantısını 11 Aralık tarihinde yapacak.

Giresun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Giresun Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci toplantısında imarla ilgili konular masaya yatırıldı.

Giresun'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, İmar Barışı kapsamında gerçekleştirilen toplantıda yaylalarda mevzuata aykırı yapılaşmayla ile ilgili suistimallerin yaşanmaması uyarısı yaptı. 

Giresun Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı. Belediye Meclisi, 2 Mart Perşembe günü saat 14:00’da toplanmak üzere sona erdi.

Giresun'da otel yapılacak bina emniyete satılacak!

Giresun İl Genel Meclisi 2017 yılı birinci toplantısı valilik konferans salonunda yapıldı.İl Özel İdaresi Binası'nın Emniyet Müdürlüğü'ne verilmesi mecliste tartışıldı.

Giresun Meclisi'nde 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi!

Giresun Belediye Meclisi Ekim ayı 1. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı. Toplantıda 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Giresun sondaj arama çalışmalarının ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

Eti Gümüş Şirketi, Giresun İli, Şebinkarahisar İlçesi, Arslanşah Köyü'nde sondaj arama çalışmaları gerçekleştirmek istiyor. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Giresun Güce TOKİ Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ Giresun’un Güce ilçesine, Kaymakamlık ile işbirliğinde 104 konut kazandırdı. Bu konutlardan 85’inin hak sahipleri 3 Mart 2016 tarihinde, Güce Müftülüğü Toplantı Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Giresun'da toplu açılış ve temel atma programları düzenlendi!

Toplu açılış ve temel atma programları için Giresun'a gelen Bakan Eroğlu, Giresun Valiliği ziyareti sonrası Valilik toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, Giresun'a yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Giresun toplantı Haberi

Giresun toplantı

KONAKLI METAL MAD. SAN.TİC.A.Ş. tarafından; Giresun İli, Yağlıdere İlçesi, Güllüce Köyü mevkiinde S:201200635 Ruhsat Nolu Maden Arama Faaliyeti projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “ Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Güllüce İlköğretim Okulu 


Toplantı Yerinin Adresi: Güllüce Köyü İlköğretim Okulu Giresun/Yağlıdere


Toplantı Tarihi: 30.06.2015


Toplantı Saati: 15:30


Proje Sahibi: KONAKLI METAL MAD....