07 / 05 / 2024

Giresun yolları

Giresun yolları

Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, sorularını Bakan Arslan'a sordu..

Giresun'da yol çalışmaları başladı!

Giresun Belediye üst yapı çalışmalarına şehir genelinde aralıksız devam ediyor. Geniş kapsamlı asfalt çalışması devam ederken, Fevzi Çakmak Mahallesi Okumuşsoy Sokak’ta asfalt öncesi yol düzenleme çalışması yapıyor.

Giresun'da turizm yatırımı için imar sorunu çözülecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, kentin turizm sorunları ve çözüm yolları değerlendirdi. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen Öztürk, turizm yatırım alanları için imar sorunun çözüleceğini söyledi.

Giresun Bulancak'ta yollar asfaltlanıyor!

Bulancak İsmetpaşa Mahallesi Hastane yolunda asfalt öncesi çalışmalar devam ediyor. İlçenin bir çok mahallesinde alt yapısı biten yolları asfalt veya betonla kaplayan Bulancak Belediyesi, İsmet paşa Hastane yolunda hummalı bir şekilde çalışma yapıyor.

Giresun Gedikkaya'da imar yolu açılıyor!

Giresun Gedikkaya müdürlük yetkilileri, “Giresun Belediyesi olarak üst yapıya büyük önem veriyoruz. Mevcut yolların yenilenmesinin yanı sıra, yeni imar yolları da açmaya devam ediyoruz'' dedi.

Giresun Güce'de yollar yenileniyor!

Güce Belediyesi ekipleri, mahalle yollarında beton dökme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, ekiplerin Giyimli Mahallesinde gerçekleştirdiği beton yol çalışmasını inceledi.

Ordu-Giresun Havalimanı seferleri 22 Mayıs'ta başlayacak!

Türk Hava Yollarının Ordu-Giresun seferlerini 22 Mayıs'ta başlatacağını açıklamasının ardından yaklaşık 600 biletin satıldığı bildirildi.Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu açılışla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı yurt dışı seferleri bu yıl başlayacak!

Türk Hava Yolları, Kamu Aydınlatma Platformu ' na deneme uçuşlarının yapıldığı Ordu - Giresun Havalimanı'nın yurt dışı uçuşları hakkında bir açıklamada bulundu.

Ordu-Giresun havaalanı Aralık ayında hizmete açılıyor!

Japonya modelli Ordu-Giresun Havalimanı'nda pist çalışmaları başladı. Havaalanı, pistin, deniz dolgusuna inşa edilmesi özelliğiyle Avrupa'da bir ilk olacak. Ordu-Giresun Havalimanı'nın Aralık ayında hizmete açılması planlanıyor...

Türk Hava Yolları 40 bin metrekarelik kargo terminali kuruyor!

Türk Hava Yolları (THY) Atatürk Havalimanı'nda yeni kargo ile ilgili terminal kurmaya hazırlanıyor, Yeni Kargo Terminal Binası 20 bini hava ve 20 bini ise kara tarafı olmak üzere 40 bin metrekare alana yayılacak

Kapanan yollar ifraz edilebilir mi?

Kapanan yollar ifraz edilebilir mi? Sorunuzun yanıtı ve Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği kapsamında kapanan yollar ile ilgili yer alan hükümler için haberimize giriş yapabilirsiniz...

TOKİ Giresun Aksu'da başvuru için son 2 gün!

4 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Giresun Aksu projesi kapsamında başvurular 22 Temmuz'da başlıyor. Projede daireler 70 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Ordu-Giresun Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor!

Türkiye'nin "deniz üzerine kurulan ilk havalimanı" unvanını taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nda çalışmalar sürüyor. Ordu Vali Yardımcısı ve Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak proje ile ilgili açıklama yaptı...

Pendik'te yan yollar tek yön oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1 yılda tamamladığı, 13 milyon 500 bin TL’ye mal olan çalışmasıyla Pendik'te yan yollar tek yön oldu. Dolayoba alt geçidi genişletildi...

Ordu-Giresun Havalimanı için teklifler verildi!

Ordu-Giresun Havalimanı için teklifler verildi Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olacak olan Ordu-Giresun Havalimanı'nın üst yapı çalışmaları için açılan ihalede, 27 firma teklif verdi...

Giresun yolları Haberi

Giresun yolları


CHP Giresun Milletvekili Bünelt Yener Bektaşoğlu, Giresun'daki yol inşaatlarının uzun süre bitirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Bektaşoğlu'nun soruları

1- Toplam uzunluğu 100 kilometreyi bile bulmayan Giresun’un Kovanlık-Aydındere, Görele-Çanakçı, Güce, Batlama Gurup Yolu ve Giresun-Dereli ve bağlı yollarındaki inşaat çalışmalannm yaklaşık 10-15 yıldır bitirilmemesinin nedeni nedir?

2- Köyleri, beldeleri, ilçelere, ilçeleri, il merkezine, Karadeniz sahil yoluna veya iç bölgelere bağlayan ve nüfusumuzun büyük bölümünün ulaşımım sağladığı bu yolların çoğu bölümlerinde sık sık inşaatların durmasının nedeni düzenli ödenek aktarılmaması mıdır?

3- Müteahhitlerin uzun aralıklarla iş bırakmalarının gerekçesi nedir, bununla ilgili bir bilgi mevcut mudur, araştırmanız var mıdır?

4- Bu yolların ayrı ayn ihale tutarları ve bugüne kadar kullanılan ödenek miktarı nedir, ihale sözleşmelerinde belirtilen...