30 / 04 / 2024

Giresun yurt projesi

Giresun yurt projesi

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın TOKİ aracılığı ile Giresun'a yurt binası yapılacağı müjdesini verdi. Aydın, yurt binasının 40 milyon liraya mal olacağını ve proje ihalesinin 10 Şubat'ta gerçekleştirileceğini söyledi.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

TOKİ Giresun 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 63 adet konutun yer alacağı proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Giresun 2023 projesini bekleyenler aman dikkat! 63 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projesi yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da da 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Giresun Merkez’de 1.091 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Giresun Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Giresun Bulancak 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Giresun Bulancak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Bulancak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Bulancak 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Giresun Alucra’da 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ'nin Giresun Alucra projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Alucra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Alucra 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Giresun Sosyal Konut Projesi 2022! Giresun ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Giresun projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Giresun 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Giresun 2022 başvurusu..

TOKİ o ilde 2.363 TL taksitle konut satışı için start verdi! Ev alacaklar dikkat! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 2.363 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

TOKİ Giresun Çaldağ projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek.

Giresun yurt projesi Haberi

Giresun yurt projesi


Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın TOKİ aracılığı ile Giresun'a yurt binası yapılacağı müjdesini verdi. Aydın, yurt binasının 40 milyon liraya mal olacağını ve proje ihalesinin 10 Şubat'ta gerçekleştirileceğini söyledi. 


Aydın, Gaziler Mahallesinde inşa edilecek olan yurt öğrencilerinin barınma sorunlarının çözümüne önemli neşter vuracağını...