19 / 05 / 2024

Girne Caddesi

Girne Caddesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, görme engelliler için kaldırımlarda “hissedilebilir yüzey” çalışmalarına 4 kilometrelik Girne Caddesi’nden başladı. Büyükşehir, kent genelinde 20 kilometrelik uygulama daha yapacak.

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Altıntop tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi' nde kuruldu.

Azrak Grup İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azrak Grup İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baki Azrak tarafından 300 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Aksor Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksor Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ensar Şağlıy tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım 'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi 'nde kuruldu.

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Girne Özel Park Tıp Merkezi hizmete açıldı!

20 yıldır Karşıyaka Girne'de hastalarına hizmet veren Park Poliklinik, Anadolu Caddesi'nde 5 bin metrekare kapalı alanda kurulu 13 katlı modern binasında 16 ayrı branşta hasta kabulüne başladı.

Karşıyaka'ya iki anaokulu yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak.

İzmir Karşıyaka Belediyesi iki yeni anaokulu kuracak!

Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak. Yeni Girne'de Deniz Baykal Kültür Merkezi'ne taşınan Haberleşme Müzesi'nin yerine kurulacak olan anaokulu, 3 sınıfla 40 öğrenciye hizmet verecek.

Borneo Mimarlık ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borneo Mimarlık ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Gürkan Güreşçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Girne Caddesi' nde kuruldu.

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Can Çece Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi, İlhan Alan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

İzka İnşaat Karşıyakalı futbolculara Karşıyaka Tower'dan daire verecek!

Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan Karşıyakalı Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e 2 daire verecek...

Azat Yeşil'den Karşıyakalı futbolculara İzka İnşaat Karşıyaka Tower'dan daire!

Karşıyaka, Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e ikinci Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan 2 lüks daire verecek.

İBB Kağıthane'de 1 milyon 412 bin 450 TL'ye arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane, Merkez (Hamidiye) Mahallesi, Girne Caddesi'nde yer alan arsayı 6 Ağustos'ta saat 13.00'de 1 milyon 412 bin 450 TL'den satışa çıkarıyor.

Girne Caddesi Haberi

Girne Caddesi

Engellileri evlerinden çıkararak kent yaşamına katacak projelere ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha önce Kültürpark’ta deneme çalışmaları gerçekleştirilen görme engelliler için “hissedilebilir yüzey” uygulamasına Karşıyaka Girne Caddesi’nde başladı. Gidiş-geliş toplam 4 kilometrelik Girne Caddesi boyunca yapılan çalışmalar kapsamında, kaldırım üzerinde görme engelli vatandaşların bastonu ile hissedebileceği şekilde kabartılı bir şerit oluşturuluyor. Şerit üzerindeki noktalı kabartılar ‘dur-dikkat et’, boyuna çizgiler ise ‘sorun yok –yola devam edebilirsin’ anlamı taşıyor. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Haziran başında tamamlanacak çalışmanın ardından, kent genelinde belirli noktalarda karo ve parke olan kaldırımlarda görme engelliler için 20 kilometrelik daha hissedilebilir yüzey uygulaması gerçekleştirilecek. 


Ayrıca yine bu kapsamda, kent genelinde yüzey kaplaması beton olan kaldırımlarda da 50 kilometrelik çift kompenantlı (dayanıklılığı yüksek boya) boya uygulaması yapılacak. Bu çalışmaların toplam maliyeti 1...