17 / 07 / 2024

Girne Özel Park Tıp Merkezi

Girne Özel Park Tıp Merkezi

20 yıldır Karşıyaka Girne'de hastalarına hizmet veren Park Poliklinik, Anadolu Caddesi'nde 5 bin metrekare kapalı alanda kurulu 13 katlı modern binasında 16 ayrı branşta hasta kabulüne başladı.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte satış sürecindeki son durum...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 daireden meydana geliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesi 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim yapılıyor...

Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor...

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Park Residences Cadde’de bahara özel 0 faiz kampanyası!

Park Residences Cadde’de bahara özel yeni bir kampanya başladı, kampanya kapsamında yüzde 20 peşinatla 0 faiz imkanı sunuluyor.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Girne Özel Park Tıp Merkezi Haberi

Girne Özel Park Tıp Merkezi

20 yıldır Karşıyaka Girne'de hastalarına hizmet veren Park Poliklinik, Anadolu Caddesi'nde 5 bin metrekare kapalı alanda kurulu 13 katlı modern binasında 16 ayrı branşta hasta kabulüne başladı. Tıp merkezi bahçesinde düzenlenen törene ilçe belediye başkanları, parti ile başkanları, belediye meclis üyeleri, tıp dünyasından tanınmış çok sayıda isim, Toshiba MR Genel Müdürü Mr. Hiroyuki Tsujino ve davetliler katıldı. Özel Park Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Kitiş, 20 yıldır sağlık sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, "Bu uzun ve meşakkatli yolda bizlerle birlikte gecesini gündüzünü hastalarına ayıran başta doktor arkadaşlarım olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma bugüne kadar olan desteklerinden ve bundan sonra da daha sıkı bir çalışma içerisinde olacağımızdan dolayı teşekkür ederim" dedi. 


İleri teknoloji cihazlar 


Toshiba MR Genel Müdürü Hiroyuki Tsujino...