28 / 04 / 2024

gişeler kalkacak mı

gişeler kalkacak mı

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

Yüzde 25 kira zammı sınırlaması kalkacak mı?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar her geçen gün artarak devam ederken, kira zammını yüzde 25 ile sınırlandıran uygulamanın 2024’te sona erip ermeyeceği de merak konusu. İşte kira zammı sınırlamasında son karar nedir ve haberin detayları...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler araştırılıyor. 12 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrik kesintisi olacak mı? İşte 8 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 8 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bugün elektrik kesintisi olacak mı? 30 Mayıs Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 30 Mayıs 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bakan Murat Kurum açıkladı: Fahiş kira artışlarına çözüm!

Bakan Murat Kurum açıklama yaptı. Artan kira fiyatları için vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Kira artışları ile ilgili kararlar verildi. Yüzde 25’lik zam sınırı kalkacak mı? İşte tüm konuyla ilgili detaylar…

Dolar atağa kalkacak mı? Yatırımcısı dolara sıkı bel bağladı! Ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı!

Dolarda fren patlayacak mı? Dolar yatırımcısını son bir yılda hayal kırıklığına uğrattı. Peki doları olanlar ne yapmalı? Şeref Oğuz açıkladı. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı! Cep telefonunda ÖTV kalkıyor mu? Tablet ve telefonlarda ÖTV kalkacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, telefon ve tablette ÖTV kalkacak mı? sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar!

ÖTV indirimi bekleyenlere duyurulur! ÖTV kalkıyor mu? Otomobil sektöründe ÖTV indirimi kalkacak mı?

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), ÖTV indiriminin kademeli olarak 10 yıl içinde kaldırılmasını içeren bir planı yetkililerle paylaştı. İşte detaylar!

Yemek kartlarında son dakika şoku! Çalışanlar dikkat! Yemek kartları kalkıyor mu, paralar nakit mi verilecek?

Milyonlarca çalışan tarafından kullanılan yemek kartları kalkacak mı? Yemek paraları nakit mi verilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Karasu sahilinde inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı! 

Sakarya'nın Karasu mahallesinde bulunan sahilde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapılar, Karasu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kepçeler yardımıyla yıkıldı. 

Harem otogarı kalkacak mı?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Harem otogarının kaldırılacağı açıkladı. Türkmen "Harem’i kaldıracağız. Seminer, konferans ve konser alanları ile birlikte burası Harem Kültür Sanat Merkezi olacak” açıklamasını yaptı.

gişeler kalkacak mı Haberi

gişeler kalkacak mı

Otoyol ve boğaz köprülerinde ücretli geçişi sağlayan gişeler kaldırılıyor. Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak. Kasım ayında başlanacak çalışma 300 gün içerisinde tamamlanacak.


2 AY SONRA BAŞLIYOR

Ulaştırma, Bakanı Ahmet Arslan'ın açıkladığı takvime göre, 2 ay içerisinde Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş yapılabilecek. İlk olarak serbest geçiş kameraları kurulacak, ardından bariyerlerin yıkımına...