12 / 05 / 2024

GİSP değerlendirme

GİSP değerlendirme

CNR EXPO’ da düzenlenen Emlak 2013 Fuarı kapsamında, Gayrimenkul için Strateji Platformu ( GİSP ) tarafından ‘ Türkiye’deki Gayrimenkul Projeleri Finansman Yöntemleri ’ başlıklı panel gerçekleştirildi...

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Gülsevin Hoşfikir ve Penbe Bolat tarafından kuruldu.

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. kuruldu!

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Güneş ve Tarık Kıyan ortaklığıyla kuruldu.

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Ulusoy Erdoğan tarafından kuruldu.

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara OECD Eğitim Merkezi'nde iki günlük KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği taslağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Çevre Kanununa dayanılarak hazırlanan Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği taslağı yürürlüğe girmesi için Bakanlık çalışmaları devam ediyor.

Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı.

Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporunu yayınladı.

Adıyaman Vadiyaman projesinin değerlendirme toplantısı gerçekleşti!

Adıyaman’ın batısında yer alan Eğriçay’ın ıslahı için başlatılan Vadiyaman Projesi için proje değerlendirme toplantısı yapıldı. Projede gölet, sosyal tesis, kafeterya, spor alanları, piknik alanları ve amfi tiyatronun olacağı belirtiliyor.

GİSP değerlendirme Haberi

GİSP değerlendirme

Moderatörlüğünü GİSP Başkanı Gürler Ünlü’nün yaptığı panelde Logos Portföy Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Önder, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Bekir Yener Yıldırım ve Soyak Holding CEO’su  ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel konuşmacı olarak yer aldı.

Konuşmacılar, ön satış veya banka kredisi gibi piyasada sıkça uygulanan mevcut finansman yöntemlerinin kullanılmaya devam edeceğini ancak alternatif finansman mekanizmalarının da piyasaya sunulması ve yaygınlaştırılması gerektiği konusunda birleştiler.  Özellikle Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından son dönemde çıkarılan Kira Sertifikaları, Gayrimenkul Sertfikları ve yakın zamanda çıkması beklenen Gayrimenkul Yatırım Fonları’nın çok önemli araçlar oldukları ancak piyasa tarafından kabul edilmelerinin biraz zaman alacağı belirtildi.  

Gayrimenkul sektörünün yeni finansman kanallarına ihtiyacı olduğu kadar, yatırımcıların da gayrimenkul sektöründe aktif olma isteğinin azımsanmayacak düzeyde olduğu ve...