30 / 04 / 2024

Gizem Ayşem Abacı

Gizem Ayşem Abacı

Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Hüsrev Gerede Caddesi'nde kuruldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

Homend konuşan çay makinesi ne kadar? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çayın tadını doya doya çıkarmak için ihtiyacınız olan tek şey Homend muhteşem çay makineleri…Peki Homend çay makineleri ne kadar?  İşte Homend 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arçelik çay makineleri ne kadar? Çay tutkunları buraya! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çay severler burada toplanıyor. Çayın tadını doya doya çıkarmak için ihtiyacınız olan tek şey Arçelik’in muhteşem çay makineleri… İşte Arçelik 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

TMO fiyatlarına bakmadan alışveriş yapmayın! Ayçiçek yağı, fındık, mercimek ve nohut... 7 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar, uygun fiyatlı ürün arayışına devam ediyor. TMO fiyatlarına bakmadan alışveriş yapmayın! Ayçiçek yağı, fındık, mercimek ve nohutta muhteşem fiyatlar! İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ayşem Sargın: Türkiye'ye yabancı yatırımı 2020'de artacak!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Ayşem Sargın, Türkiye'ye yapılan yabancı yarımı hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Gizem Ayşem Abacı Haberi

Gizem Ayşem Abacı

Jaya Dizayn Limited Şirketi, Gizem Ayşem Abacı ve Pınar Hacıraifoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu. 


Jaya Dizayn Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içi ve yurt dışında konut, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları, sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol, tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar, kanalizasyon, içme suyu,depolar, hava,limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca  iç ve dış dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak,  her türlü inşaat işleri yapmak. 2-Her nevi yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon ısı yalıtımı ve izalasyonu işlerini yapmak, gerçekleştireceği inşaat restorasyon ve dekorasyon işlerinde kullanılacak kum,çakıl,mıcır,çimento demir ve benzeri her türlü ham mamul madde kalıp iskele portati ve şantiye binası...