29 / 04 / 2024

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Maximum Kart ile 200 TL Maxipuan Kazanma Şansı! Temmuz Ayında İş Bankası'nın Muhteşem Kampanyası Hakkında Detaylar..

Temmuz ayına özel olarak, market alışverişlerine özel Maxipuan'larını katlayaca harika bir fırsat sunuldu. Maximum Kart ile yapacağınız alışverişlerinizde, 200 TL'ye kadar Maxipuan kazanabilirsiniz. İş Bankası, bu  alışverişlerde toplamda müşterilerine 200 TL kazandıracağını duyurdu. 



Market alışverişlerinizde harcadıkça Maxipuan kazanabileceğiniz enfes bir kampanya başladı. Kampanya çerçevesinde, 200 TL'ye kadar Maxipuan elde etme fırsatı sunulmuştur. Peki kampanyaya katılım nasıl sağlanacak ve kazanmak için minimum alışveriş tutarı ne kadar olacak? İşte İş Bankası'ndan gelen 200 TL Maxipuan kampanyası ile ilgili tüm detaylar...

İş Bankası 2023 Temmuz Kampanyası

Temmuz 2023'te İş Bankası, Maximum Kart kullanıcıları için özel bir kampanya düzenliyor! Maximum Mobil veya İşCep üzerinden Market Kampanyası'na katılanlar, bazı avantajlardan yararlanacaklar. 3-31 Temmuz tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde 1.500 TL ve üzeri peşin alışveriş yapan herkese, Maximum Kartları ile 100 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecek. Ayrıca isteyen kullanıcılar, bu MaxiPuan'ları MaxiMil olarak da kullanabilecekler.

Nasıl katılabilirim?

Kampanyaya katılmak için, Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarına giriş yapmak ve ardından "Kampanyalar" bölümünü ziyaret etmek gerekmektedir. Bu bölümde ilgili kampanyanın yer aldığı sayfada, "KATIL" butonuna tıklamak yeterlidir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön