15 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan 400 TL'ye Varan MaxiPuan!

İş Bankası'ndan 400 TL'ye Varan MaxiPuan!

İş Bankası, Maximum Kart sahiplerini sevindirecek bir kampanyayla geliyor! Ağustos ayında Maximum anlaşmalı marketlerde yapacağınız alışverişlerde 400 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabilirsiniz. Detaylar haberimizde...



Banka kartlarının sunduğu avantajlara bir yenisini ekleyen İş Bankası, müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Maximum Kart sahipleri, 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı marketlerden yapacakları alışverişlerde büyük bir fırsatla karşılaşıyor. Kampanya dahilinde, tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, ikinci ve sonraki her 500 TL'lik alışverişleri için 40 TL değerinde MaxiPuan kazanacaklar.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. Maximum Kart sahipleri, Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarının "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyaya katılmak için "KATIL" butonuna tıklayarak anında bu avantajdan yararlanabilirler. Ayrıca katılım işlemi alışveriş öncesinde veya sonrasında gerçekleştirilebilir.

İş Bankası ndan 400 TL ye Varan MaxiPuan!

Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanarak yapılan alışverişler dahil edilmiştir. Kampanya kapsamında market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve mobil uygulamalarından yapılan alışverişler de geçerlidir.

Ancak ticari kartlar, aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler ve farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Ayrıca kampanya dönemi içinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan MaxiPuan'lar geri alınacaktır.

İş Bankası ndan 400 TL ye Varan MaxiPuan!

Kazanılan MaxiPuan'lar 6 Eylül 2023 tarihinde en son kullanılan karta yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Ayrıca kampanyaya katılan müşteriler, eğer kampanya kapsamında en son kullandıkları kredi kartları Maximiles özellikli ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan'lar kazanabilecekler. Bu puanlar tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek, ancak Maximiles ile yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Kampanya, her müşteri için bir kez kullanılabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanma imkanı sunar. Ek kartlarla yapılan harcamalar da puan kazandırırken, kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Ayrıca aynı gün içinde yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

İş Bankası, kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!
Gelişmekte olan ülkeler dolara alternatif arıyor! BRICS Amerikan Doları'nın egemenliğine meydan okuyor!
SON DAKİKA: Son 1 saatte 6 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?
Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Geri Dön