02 / 05 / 2024

İş Bankası müşterilerine büyük avantaj: 600 TL'ye varan MaxiPuan!

İş Bankası müşterilerine büyük avantaj: 600 TL'ye varan MaxiPuan!

İş Bankası Maximum Kart sahipleri için sürpriz dolu bir kampanya başladı! Ağustos ayında yapacakları alışverişlerle 600 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı sunuluyor. İşte ayrıntılar...



Ağustos ayı boyunca, İş Bankası Maximum Kart sahipleri için heyecan verici bir fırsat sunuluyor. "Market Harcamalarınıza 600 TL'ye varan MaxiPuan" kampanyası ile müşteriler, alışverişlerini MaxiPuanlarla taçlandırma şansını yakalıyorlar.

Bu özel kampanya kapsamında, 1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Maximum Kart sahipleri, Maximum Mobil veya İşCep üzerinden Market ve Yüksek Sepet Market Kampanyalarına katılabilecekler. Kampanyaya katılarak yapılacak harcamalarda toplamda 600 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma imkanı bulunuyor.

İş Bankası müşterilerine büyük avantaj: 600 TL ye varan MaxiPuan!

Kampanya detaylarına göre, 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinde 40 TL, sonrasında farklı günlerde yapılacak her 500 TL ve üzeri peşin alışverişte 40 TL olmak üzere toplamda 400 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma şansı sunuluyor. Ayrıca, 1.750 TL ve üzeri her peşin market alışverişinde 100 TL olmak üzere toplamda 200 TL'ye kadar MaxiPuan elde edebilirsiniz.

Katılım oldukça basit: Maximum Mobil veya İşCep uygulamasında bulunan "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyaya katıl butonuna tıklayarak kampanyaya dahil olabilirsiniz. Katılımınızı alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyaya, İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri dahildir.

İş Bankası müşterilerine büyük avantaj: 600 TL ye varan MaxiPuan!

Kazanılan MaxiPuan'lar 6 Eylül 2023 tarihinde en son kullanılan karta yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Ekim 2023 olacaktır. Ayrıca, Maximiles özellikli kredi kartına sahipseniz, kazandığınız MaxiPuan'ları isterseniz MaxiPuan olarak kullanabilir, isterseniz de MaxiMil'e dönüştürebilirsiniz.

Kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kere yararlanabilir ve en fazla 600 TL (400 TL + 200 TL) MaxiPuan kazanabilir. Kampanya katılımı, asıl kart sahibi tarafından yapılmalıdır. Kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı İş Bankası'na aittir.

SON DAKİKA: Büyük deprem riski! Evimin altından fay geçiyor mu? Tam 110 ilçe canlı fay hattı üzerinde bulunuyor!
Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın uyarısı! Gram altında bu seviyeler geliyor!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Kimliğini alan 1.300 TL parayı kapıyor!
Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Geri Dön