02 / 05 / 2024

Gizem Aytekin

Gizem Aytekin

Rezerv Danışmanlık seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına uygun çözümler üreterek, pazarlama ve satış hizmeti veriyor...

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Kaymaz tarafından kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şİpkan tarafından kuruldu.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem E    ylül Çözeli tarafından kuruldu.

Cana Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cana Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Gizem Gereçci tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi Kadıkyö'de Arzu Aytekin ve Sertan Özyağmur ortaklığında kuruldu.

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulmuttalip Aytekin ve Yunus Demir ortaklığında kuruldu.

Gizem Aytekin Haberi

Gizem Aytekin

KARARLI, yenilikçi ve vizyoner kimliğiyle bir araya gelen 5 farklı karakterin hayata geçirdiği Rezerv Gayrimenkul, başarıdan başarıya koşuyor... Dilşad Yaşar, Gizem Aytekin, Ceren Dündar Yurtseven, Ebru Sayıl Yıldırım, Ayfer Gürses tarafından kurulan ve kısa zamanda sektörde önemli bir yer edinen Rezerv Gayrimenkul’un çalışmalarını ve başarılarının şifrelerini şirket ortaklarından Dilşad Yaşar, Para’ya anlattı...

Öncelikle sizi tanıyalım; Rezerv Gayrimenkul ve ortaklığınız hakkında bilgi verir misiniz?
Biz 5 farklı karakter; kararlı, yenilikçi ve vizyoner kimliğimizle bir araya gelerek ‘İnanmak başarmanın yarısıdır’ sözünü benimsedik ve adımızı duyurmayı başardık. Sürekli değişen ve gelişen gayrimenkul sektörünü sıkı takip eden 5 farklı kimlik olarak başarının şifresini oluşturduk. Rezerv Danışmanlık olarak seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına...