06 / 05 / 2024

Gizem Karaca icra

Gizem Karaca icra

Oyuncu Gizem Karaca'nın babası 79 bin 500 liralık borcu ödemediği için icralık oldu. Karaca Ailesi için haciz işlemleri başlatıldı.

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar, Baran Keçeli, Cem Utku Özler ve Gizem Karaca ortaklığında kuruldu.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Gizem Karaca dolandırıldı!

Gizem Karaca İzmir'de yer alan evi için yaptığı beyaz eşya alışverişinin ürünlerini alamadı. Karaca, kendisini distribütör olarak tanıtan kişiden şikayetçi oldu.

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

Gizem Karaca, Eylül'de İzmir'e taşınacak!

Gizem Karaca, evlilik kararıyla birlikte hayatında nelerin değişeceğini anlatırken Eylül’de evlensiğini ve İzmir’e taşınacağını anlattı. Karaca "Evlenince çalışmamak gibi bir seçeneğim yok. Çalışmazsam bunalıma girerim" dedi.

Gizem Karaca'nın babası icralık oldu!

Oyuncu Gizem Karaca'nın babası 79 bin 500 liralık borcu ödemediği için icralık oldu. Karaca Ailesi için haciz işlemleri başlatıldı.

1972 yılında Cemil Topuzlu Köşkü, icra yoluyla satılacakmış!

1972 yılında Çiftehavuzlar'da bulunan meşhur köşk, icra yoluyla 36 milyon liraya satılacakmış. Bugün küçük bir bahçe içinde kalan Köşk, 1972 yılında 30 dönüm bahçe içindeymiş ve 130 metre sahili varmış.

Akkök Grubu Gizem Seramik'i satın alıyor!

Akkök Grubu, Tükiye'nin en büyük seramik şirketlerinden birini bünyesine katıyor. Akkök Grubu'na ait Ak-Kimya Sanayi, Sakarya'da üretim yapan Gizem Seramik Frit ve Glazür Sanayi ile Gizem Frit Pazarlama'yı satın alıyor...

Kiracı hakkında icra takibi nasıl yapılır?

Kiracı kira parasını veya apartman aidat borcunu ödemediği zaman, ev sahibi bu konu hakkında bir icra takibinde bulunuyor. Peki, kiracı hakkında icra takibi nasıl yapılır?

Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler de AVM'lerde icra edilecek!

Alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren tasarı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler de AVM'lerde icra edilecek.

Apartman aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Apartmanda, kat maliklerinin sorumlulukları arasında apartmanın ortak giderlerine katılım da yer alıyor. Peki, apartman aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir? Aidata ne kadar faiz uygulanır?

Karaca Mağarası'nı 2014 yılında 62 bin kişi gezdi!

Sarkıt ve dikit yoğunluğu ve tavan yüksekliği bakımından dünyanın sayılı mağaralarından biri olan Karaca Mağarası, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Karaca Mağarası'nı 2014 yılında 62 bin kişi ziyaret etti.

Damlataşı Karaca Mağarası 2015 Nisan'a kadar ziyarete kapatıldı!

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyü sınırlarında bulunan dünyaca ünlü Damlataşı Karaca Mağarası'nda turizm sezonu sona erdi. 15 Nisan’da ziyarete açılan mağarayı 15 Kasım tarihine kadar toplam 61 bin 920 kişi ziyaret etti.

Gizem Karaca icra Haberi

Gizem Karaca icra

Oyuncu Gizem Karaca'nın babası  79 bin 500 liralık borcu ödemediği için icralık oldu.


Oyuncu Gizem Karaca, babasının şirket borcu yüzünden zor günler geçiriyor. Cüneyt Karaca, sahibi olduğu CMG adlı şirkete ait 79 bin 500 liralık borcu ödemediği için icralık oldu. Karaca Ailesi için haciz işlemleri başlatıldı.



EVDEN TAŞINDI

İstanbul İcra Dairesi yetkilileri, önceki gün Karaca Ailesi'nin Esenyurt'taki evine gitti. Ancak ailenin bir süre önce evden taşındığı ortaya çıktı. Haciz işlemi için Hadımköy'deki firmaya gidileceği...