06 / 05 / 2024

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak

Üçüncü mağazası olan Gizem Exclusive'yi Karabağlar'da açan Gizem Mobilya, başarı çıtasını yükseltiyor. 5 katlı yeni mağazada kişiye özel mobilya tasarımları da yapılıyor

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak!

Üçüncü mağazası olan Gizem Exclusive'yi Karabağlar'da açan Gizem Mobilya, başarı çıtasını yükseltiyor. 5 katlı yeni mağazada kişiye özel mobilya tasarımları da yapılıyor

Antasya Residence Ümraniye'de 400 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulandığı Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Dairelerin alanları ise 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Ümraniye S(!)mart City'de kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

Kişiye özel ödeme seçenekleriyle satışların devam ettiği Ümraniye S(!)mart City projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

The Public Hotel kişiye özel konaklama imkanı sunuyor!

Beyoğlu'nda hizmete giren The Public Hotel tarihi binasında klasik ve modern mimariyi buluşturan her biri birbirinden farklı tasarlanan odalarıyla kişiye özel konaklama deneyimi sunuyor.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 400 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 şeklinde tasarlandı.

Özdilek 6 bin 500 kişiye istihdam sağladı!

Hüseyin Özdilek 15 noktada 6 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarının altını çizdi. Özdilek "Yalova'da geçmişte aldığımız bir fabrikanın önüne 400 metrekare mağaza açtık. Yolda gelip geçenler sürekli mağazamıza uğrardı. Çok başardı bir yer oldu." dedi.

S(!)mart City Ümraniye'de kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen S(!)mart City Ümraniye projesinde kişiye özel ödemeler ve faizsiz seçenekler sunuluyor.

Antasya Residence'ta 400 bin TL'ye! Kişiye özel ödeme koşulları!

Daire fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı Ant Yapı Antasya Residence projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri uygulanıyor. Projede yer alan konutların alanları 74 ile 110 metrekare arasında değişiyor.

S(!)mart City'de kişiye özel vade farksız ödeme koşullarıyla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen S(!)mart City projesinde kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödeme koşulları! 400 bin TL'ye!

400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Hacettepe Teknokent'te 2 bin kişiye iş kapısı!

Hacettepe Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Abdurrahman Güngör, bin 720 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek "Yapımı süren 6 blokla teknokentte çalışan sayısı 2 katına çıkacak" açıklamasını yaptı.

S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilen S(!)mart City projesi kapsamında kişiye özel vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. Projede 2 blok yer alıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de 400 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulandığı Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan konutların fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak Haberi

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak

Sektörde 60 yılı geride bırakan Gizem Mobilya, Karabağlar ve Kısıkköy'deki mağazalarının ardından üçüncü mağazasını Karabağlar'da Gizem Exclusive'yi hizmete soktu. 1250 metrekare alandan oluşan 5 katlı Gizem Exclusive, lüksün yeni adresi oldu. İç mimar desteğinin verildiği Gizem Exclusive'de A'dan Z'ye proje teslimi ve kişiye özel mobilya tasarımları yapılıyor. Sadece İzmir ile sınırlı kalmayan ve tüm Türkiye'den müşterileri olan Gizem Exclusive, müşterilere özel olduklarını hissettirmek adına proje bazlı işlerde randevu sistemi ile çalışıyor. 1955'te Söke'de kurulan ve 3 kuşaktır mobilya sektöründe yer alan Gizem Mobilya'yı iki kardeş İlker Erdiliballı ve İlknur Ergüven yönetiyor. Gizem Exclusive'de, en önemli faktörün lüks olduğunu vurgulayan İlker Erdiliballı, "Mağazamız İzmir'de lüksün yeni adresi olacak. Mağazamızda Art Deco, Vintage, Country, Provans ve moderm mallar sunuyoruz. Coastal Living,...