16 / 05 / 2024

Gk İnşaat Kimin

Gk İnşaat Kimin

Gk İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güven Karasan imzasıyla kuruldu.

Gk Karakurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Karakurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gazi Karakurt tarafından kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Endüstriyel Zemin Kaplamaları İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koca tarafından kuruldu.

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Gk İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güven Karasan imzasıyla kuruldu.

GK Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

GK Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Gk İnşaat Kimin Haberi

Gk İnşaat Kimin


Gk İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Güven Karasan imzasıyla kuruldu. 


Gk İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat malzemeleri, demir,bakır, kum, çakıl, mıcır,çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans,karo,mozaik mamulleri,tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak,bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet,edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek,işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. Her türlü nalburiye işleri yapmak. 3. Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü maddelerin alımı ve satımını yapmak....