02 / 05 / 2024

Glass Performance Days

Glass Performance Days

Avrasya Cam Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Glass Performance Days ekibi, ‘Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam’ ve ‘Cama Değer Katmak’ konulu iki farklı oturuma imza atıyor.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Porland The Sunny Days serisinin fiyatı ne kadar? İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi

Porland, birbirinden keyifli tasarımlarıyla hayatları renklendirmeyi amaçlayan PSC markası ile birlikte The Sunny Days serisini ortaya çıkardı. Peki The Sunny Days serisi kaç liradan satışa çıktı? İşte Porland The Sunny Days serisinin güncel fiyatı...

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

Sadece 300 adet üretilecek! Audi RS 3 Performance Edition 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Audi’nin performans ailesi RS3 kompakt sınıftaki performans ailesi, yeni çıkan RS 3 Performance Edition’ın fiyatı da belli oldu. Yalnızca 300 adet üretilecek Performance Edition modelleri hem teknik hem de görsel olarak serinin tepesinde yer alıyor.

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Steam’den sevilen oyun için büyük indirim! Days Gone PC sürümünün indirimli fiyatı

Steam'den popüler oyun Days Gone PC sürümü için beklenen indirim haberi geldi. Days Gone PC sürümü ve indirim ile ilgili detaylara haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte müthiş indirime ilişkin detaylar...

Apple zam yaptı, iPhone fiyatları uçtu! İşte Mart 2022 iPhone fiyat listesi!

Teknoloji devi Apple fiyatlarına zam yaptı. Zamlı iPhone fiyat listesi ise alıcıları üzdü. Apple’ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Pek Performance etkinliğiyle duyurulan en yeni iPhone SE 2022 modeli ülkemizde ön siparişe açıldı. Peki, güncel iPhone fiyatları ne kadar?

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Glass Performance Days Haberi

Glass Performance Days

Avrasya Cam Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Glass Performance Days (GPD) ekibi, ‘Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam’ ve ‘Cama Değer Katmak’ konulu iki farklı oturuma imza atmaya hazırlanıyor.

Dünya cam sektöründeki yenilikleri masaya yatırmanın ötesinde birbirinden değerli konuklara da ev sahipliği yapacak olan oturumlar 8 Mart Çarşamba günü saat 13.30’da...