05 / 05 / 2024

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Global Yatırım, GES Enerji'den pay verecek!

Global Yatırım Holding bağlı ortaklığı GES Enerji AŞ'de sahip olduğu 43.05 milyon lira nominal değerli hissenin en fazla 35 milyon lira nominal değerli bölümünün yıl sonuna kadar satılması kararı aldı...

İdris Güllüce Cebıt Global Konferansı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CEBIT Global Konferans Programı kapsamında yer alan "Şehir İletişimi, Ulaşım ve Teknoloji Zirvesi" oturumunun açılışına katıldı. Bakan Güllüce'nin konuşmasından satışbaşları...

Global Yatırım, GES Enerji'den pay verecek!

Global Yatırım Holding, GES Enerji'deki paylarının bir kısmının yıl sonuna kadar satışına karar verdi. Şirket yıl sonuna kadar satılmamış hisselerinin iptal edilmesini değerlendirmek üzere de çalışma başlattığını belirtti.

Anadolu Gayrimenkul, Cityscape Global Ödülleri’nde finalde!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile alanında dünyanın önemli ödüllerinden “ Cityscape Global 2014 Ödülleri”ne en iyi ticari proje dalında, gelecekteki projeler kategorisinde finale kaldı.

DAP Yapı “İstMarina” ile Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

DAP Yapı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Dubai Cityscape Global 2014 Fuar’ında Kartal sahilinde gerçekleştirmekte olduğu yeni karma yaşam projesi İstMarina’yı Körfez Bölgesi yatırımcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor...

Nova Global Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Global Enerji Anonim Şirketi, Ahmet Eldem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 21 Ağustos 2014 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çam Sokak, D Blok, No:16 / 44'te kuruldu.

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Global Ticari Emlak Yatırımları Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu. Şirketin adresi; Rıhtım Caddesi No:51 Beyoğlu - İstanbul...

Işıklar Enerji ve Yapı Holding Global Enerji'deki payını artırdı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Global Enerji'deki payını artırdığını bildirdi. Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Türk Henkel, Global Functional Excellence Award 2014’e layık görüldü!

Henkel’in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014’e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Sumitomo, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery ile Türkiye pazarında!

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

Global Yatırım Holding, Barselona Limanı'nın hisselerini satın aldı!

Mehmet Kutman'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Global Yatırım Holding iştiraki Global Liman İşletmeleri A.Ş., Barcelona Port İnvesment'daki hissesini yüzde 62'ye yükselterek hakim ortak konumuna geldi.

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Haberi

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat

Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi, E. M. Kassım Mohamed Şube Müdürlüğü'nde 100 bin liralık sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi iş konusu;-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Global For İntegrated Contracting And Road Work İnşaat Ticaret Anonim Şirketi İstanbul 1 Şubesi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, I Towers Rezidans Apartmanı,...