02 / 05 / 2024

Globalmond İnşaat Cihangir

Globalmond İnşaat Cihangir

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile 14 Ağustos 2014 tarihinde açıldı..

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi açıldı!

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Deneyimsiz müteahhitler inşaat stoklarını arttırıyor!

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Son, Türkiye'deki konut ve müteahitlik sektörünü değerlendirdi. Son, Türkiye’de tüm Avrupa’nın yaklaşık 10 katı kadar müteahhit bulunduğunu belirtti.

Cihangir Beyoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cihangir Beyoğlu İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Kenan Karğın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Beyoğlu, Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

Cihangir Son: Kentsel dönüşümde büyük müteahhidin isteğini kırdılar!

Çukurova Gayrimenkul İnşaat’ın da bağlı olduğu Son Grup Başkanı Cihangir Son, kentsel dönüşümde büyük müteahhidin isteğini kırdıklarını, Bakırköy, Zeytinburnu, Avcılar gibi bölgelerde dönüşümün ya yapılmadığını ya da çok ağır ilerlediğini kaydetti.

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile 14 Ağustos 2014 tarihinde açıldı..

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 2014 tarihinde Beyoğlu, Pürtelaş Hasanefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Lüleburgaz çarşı inşaatının yer teslimi yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 'Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı ile Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin yer teslimini Mehmet Cihangir Yücel'e yaptığını açıkladı

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Globalmond İnşaat Cihangir Haberi

Globalmond İnşaat Cihangir


Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 14 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile açıldı. Şube yetkilisi Necmettin Mordoğan...


Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;


Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Cihangir Mah. Reşit Paşa Cad. Arpacı Sok. No:4/A...