03 / 07 / 2024

Glorest

Glorest

Glorest Proje Geliştirme ve İnşaat A.Ş. 10 Şubat 2015 tarihinde saat 10.30’da Europark Otel'de Multikent’in açılışına özel basın toplantısı düzenliyor.

Glorest, Türkiye'den ev alana mobilyaları hediye ediyor!

Glorest, uluslararası müşterisini ev sahibi yapmayı hedefliyor. 22 Şubat – 15 Mayıs tarihlerinde Türkiye’den ve Glorest’in kampanyasıyla konut alanlara, Türkiye’de ev sahibi olmanın yanı sıra, mobilyalarını da hediye ediyor.

Glorest gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak!

Glorest Proje Geliştirme & İnşaat A.Ş., Türkiye’nin beş bölgesinde hizmet veren bölge ofisleri tarafından, Türkiye’nin dört bir yanından tedarik ettiği ve geliştirdiği gayrimenkul yatırım ürünlerini Körfez yatırımcısıyla buluşturacak.

Glorest, Multikent’in açılışına özel toplantı düzenliyor!

Glorest Proje Geliştirme ve İnşaat A.Ş. 10 Şubat 2015 tarihinde saat 10.30’da Europark Otel'de Multikent’in açılışına özel basın toplantısı düzenliyor.

Glorest UPN International ile projelerini basına tanıttı!

Glorest Proje Geliştirme ve İnşaat A.Ş., faaliyetlerini gayrimenkul sektörüne duyurmak ve geliştiriciliğini üstlendiği projeleri tanıtmak için 06.11.2014 tarihinde İstanbul Euro Park Otelde basın toplantısı düzenledi.

EMS Glorest Family ve Ems Glorest Residence projelerinin lansmanını 6 Kasım'da!

EMS Glorest Family ve Ems Glorest Residence Projelerinin lansmanı yapılacak ve Kuveyt Merkezli Maslak Real Estate ile Uluslararası Satış ve Pazarlama Yetkilendirme sözleşmesi 6 Kasım'da imzalanacak...

EMS Glorest Family ve Ems Glorest Residence projelerinin lansmanı 5 Kasım'da!

EMS Glorest Family ve Ems Glorest Residence Projelerinin lansmanı yapılacak ve Kuveyt Merkezli Maslak Real Estate ile Uluslararası Satış ve Pazarlama Yetkilendirme sözleşmesi 5 Kasım'da imzalanacak...

Glorest Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Pazarlama ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Glorest Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Pazarlama ve İnşaat Anonim Şirketi, Nesrin Demir, Ulaş Akbal tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Berit 8 Sitesi'nde kuruldu.

Glorest Haberi

Glorest

Glorest Proje Geliştirme ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal’ında katılacağı Multikent’in açılışına özel toplantıda hazırlanan Brunch'a basın mensupları davet edildi. Toplantı 10 Şubat 2015 Salı günü saat: 10:30'da Europark Otel'de...