29 / 04 / 2024

Gloria Sports Arena Antalya

Gloria Sports Arena Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

My Newwork projesinde anlaşmalı bankalardan kredili ödeme fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir mesafede yer alıyor. My Newwork projesi İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor.

My Newwork Ağaoğlu'nda teslimler 2017'de gerçekleşecek!

My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda bulunan proje İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor. My Newwork projesinde Odeabank, İş Bankası ve Vakıf Bank'tan kredi kullanılabiliyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

İstanbul Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın mesafede yükselen My Newwork projesinde ofislerin metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ve My Prestige projelerine yakın bir konumda bulunan projede teslimlerin 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor.

Ataşehir My Newwork'te KDV dahil metrekaresi 6 bin 40 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 ile 172 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje konum olarak My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

Ataşehir My Newwork'te banka kredili ödemelerle!

My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda olan projede teslimlerin 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor. Ataşehir My Newwork'te ofis fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Ataşehir'de hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor. Proje Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yükseliyor.

Ataşehir My Newwork projesinde metrekaresi 6 bin dolar!

Ofis teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan proje lokasyon olarak My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın mesafede yer alıyor. My Newwork'te fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

My Newwork Ağaoğlu projesi 2017'de teslim!

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yer alan Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Ağaoğlu My Newwork'te inşaat çalışmaları devam ediyor!

Ali Ağaoğlu’nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena’ya komşu olan ofis projesi My Newwork, yatırımcılar için yeni ve çekici bir fırsat sunuyor.

Gloria Sports Arena 55 farklı daldan sporcu ağırlayacak!

Son yıllarda golf ve kamp turizmi ile öne çıkan Antalya, olimpiyat sporcuları için de yeni bir merkez oluyor. 50 milyon Euro’luk Gloria Sports Arena, 55 farklı daldan sporcuyu Antalya’ya çekecek.

Gloria Sports Arena Antalya Haberi

Gloria Sports Arena Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatınmı ofan Gloda Sports Arena'ya Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ziyaret gerçekleşti. 


Yurt dışında olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel i temsîlen Antalya Büyükşehir Başkan Vekili Mesut Kocagöz ve Antalya Asat Genel Müdürü Faruk Karaça, Gloria Sports Arena'da kamp yapan Avusturya Macaristan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımlan'yla da bir araya geldi. 


KOCAGÖZ: "BÖYLE YATIRIMCILARIN DESTEKLENMESİ GEREKİR" 

Türkiye ve dünyada benzeri olmayan böyle bir tesisin İlk kez Antalya'da olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan...