21 / 05 / 2024

Glow 3 ne zaman teslim

Glow 3 ne zaman teslim

GLOW3 Projesi’nin hızla devam eden konut satışlarında sona yaklaşıldı. Projede yer alan konutların yaklaşık yüzde 80’i satılırken, kalan son GLOW3 konutlarında fiyatlar 220 bin liradan başlıyor...

Neden OnePlus Nord 3 almalıyım? OnePlus Nord 3’ün özellikleri ortaya çıktı!

İddialarla gündemden düşmeyen OnePlus Nord 3 modelinin özellikleri de belli oldu. Gündemden düşmeyen ürün fiyat performans ürünü mü? OnePlus Nord 3 ne kadar? İşte detaylar…

iOS 16.3 ne zaman çıkacak? Yeni sürüm ile gelecek yenilikler neler?

 Apple'ın iOS 16.3 çalışmalarını hızlandıracak gibi görünüyor. Bu kapsamda önümüzdeki hafta kullanıma sunulacaktır. iOS 16.3 güncellemesi  beraberinde neler getirecek? İşte yeni sürümden öne çıkanlar...

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Dünya devi, 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor

Küresel ekonomideki daralma ve belirsizliğin artması nedeniyle e-ticaret devi Amazon'un küresel iş gücünün yüzde 3'üne denk gelen 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlandığı açıklandı.

Ayazma Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Türkiye’nin ilk 5 millet bahçesinden 3’üne sahip olan Başakşehir, yeni bir millet bahçesine daha kavuşacak.

Gayrimenkul yatırımları kazandırmaya devam ediyor!

Haziran 2015-Haziran 2016 dönemini kapsayan son bir yılda Türkiye genelinde yaklaşık 1,3 milyon adet konut satıldı. Aynı dönemde 28 ilde satılan konut sayısı 10 bini aştı. 28 ilde gerçekleşen bu satışlar Türkiye'deki bütün satışların yüzde 82,3'üne denk geliyor.

Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Batı Hayat Konutları 3 projesi 35 adet daireden oluşuyor. Konut alanlarının 157 metrekareden başladığı proje Ostim Ekopark'ın karşısında bulunuyor. Peki Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Beykoz su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesi Yenimahallede şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kağıthane su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane ilçesinin Yahya Kemal mahallesinde şebeke arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçeşehir su kesintisi 3 Aralık 2014 su kesintisi son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir ilçesinin Bahçeşehir 1. Kısım mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin Dumlupınar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Türkiye'nin RES'lerden elde ettiği elektrik yıllık tüketimin yüzde 3'üne ulaştı!

Türkiye'nin rüzgar enerjisinden elde ettiği elektrik, toplam tüketimin yüzde 3'üne ulaştı. Rüzgardan elde edilen elektrik miktarıyla, Ankara'nın yıllık enerji talebinin yüzde 70'i, İstanbul'un yüzde 22'si karşılanıyor

Elektrik borçları için son 3 güne girildi!

Elektrik borçları için son 3 güne girildi. Kamu kurumları, belediyeler tarımsal sulama kooperatifleri ve çiftçilerin birikmiş elektrik borçlarını yapılandırmaları için son başvuru tarihi bu hafta sona eriyor.

Glow 3 ne zaman teslim Haberi

Glow 3 ne zaman teslim

Çekmeköy’ün benzersiz yaşam alanı GLOW3’te daire satışları hızla devam ediyor. Büyük bölümü satılan projede, son konutlar alıcılarını bekliyor. 


Dairelerin yüzde 80’i satıldı

Bulundurduğu olanakları ve konumuyla fark yaratan GLOW3 projesinde bugüne kadar konutların yüzde 80’e yakın bölümü alıcı buldu. Şimdi GLOW3’ün kalan son daireleri de yeni sakinlerini bekliyor. Çeşitli daire tiplerinin halen mevcut olduğu projede, kalan konutların fiyatları, 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


GLOW3’te satışta bulunan son dairelere ilişkin konuşan GLOW3 Satış ve Pazarlama Müdürü Gaye İntepe, “Projemize ilgi beklediğimizden de yoğun oldu. Bu nedenle, hedeflediğimizden daha kısa sürede dairelerimizin satışını gerçekleştirdik. Projenin kalan yüzde 20’lik bölümü ise hızla satılıyor. Bunda GLOW3’ün, sakinlerine bir yaşam alanının vadettiğinden daha fazlasını sunmasının önemli payı var” diye konuştu. İntepe, ayrıca GLOW3’te...