10 / 05 / 2024

Glow 3 yeni kampanya

Glow 3 yeni kampanya

Mom Yapı'dan gecen yılın fiyatına daireler MOM Yapı, dairelerin yüzde 90'mm sahiplerini bulduğu projesi GL0W3'ten ev sahibi olmak isteyen müşterilerinin karşısına 15 Şubat tarihine kadar geçerli geçen yılın fiyatları ile çıkıyor...

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...

İstanbul'da 3 yeni metro hattı açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da 3 yeni metro hattının açılacağını duyurdu.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...

Glow 3 yeni kampanya Haberi

Glow 3 yeni kampanya

Mom Yapı'dan gecen yılın fiyatına daireler MOM Yapı, dairelerin yüzde 90'mm sahiplerini bulduğu projesi GL0W3'ten ev sahibi olmak isteyen müşterilerinin karşısına 15 Şubat tarihine kadar geçerli geçen yılın fiyatları ile çıkıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire satışlarının sürdüğü GLOW3'te fiyatlar geçen yıl olduğu gibi yüzde 1 KDV ve iskan harçları dahil 228 bin TL'den başlıyor. Proje Şile otobanına ve ÜsküdarAlemdağ metro durağına yürüme mesafesi gibi birçok ulaşım olanağıyla da sakinlerine bir yaşam alanı sunuyor. GLOW3'ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, kamelyalar, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 


Star...