29 / 04 / 2024

GM

GM

ABD'nin en büyük otomotiv firmalarından General Motors'un ürettiği araçlardaki kontak anahtarı hatasıyla bağlantılı kazalarda en az 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Şirket, hayatını kaybedenlerin yakınlarına tazminat ödeyecek.

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atalay tarafından kuruldu.

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 355 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağlam tarafından kuruldu.

General Mobile GM 23: özellikleri ve fiyatı hakkında bilmeniz gerekenler!

General Mobile, yeni akılı telefonu GM 23'ü tanıttı. Peki General Mobile GM 23 özellikleri ve fiyatı ile neler sunuyor?

Hepsi Burada'dan General Mobile Gm 21 Pro'ya büyük kampanya! 

Nisan ayı, Hepsi Burada tarafından her ürüne indirimli geçiyor. Fiyat performans ürünü olan General Mobile Gm 21 Pro için indirim yaptı Bayramda yeni telefon isteyenler Hepsi Burada'nın bu avantajını değerlendirebilir.

İndirim kovalayanlar dikkat! Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü indirimde! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve indirimli ürün arayanlar, Goldmaster GM-7613G Maxipress 2200 W Buharlı Ütü yüzde 23 indirimle Migros'ta satışa sunuldu. İşte detaylar..

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

General Mobile GM 22 Pro ne kadar? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Biraz Işıltı, Biraz da Tutku ve Büyüleyici Tasarım iddiasıyla yola çıkan General Mobile GM 22 Pro ne kadara satılıyor? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

Bu fiyata bundan daha iyi telefon yok! Migros en uygun fiyat ile satıyor! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros bütçe dostu General Mobile GM 22 Plus cep telefonu en uygun fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, General Mobile GM 22 Plus fiyatları Migros’ta ne kadar oldu? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

General Mobile GM 22 Pro'da indirim paketi açıkladı 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Cep Telefonu kullanıcıları ve yeni telefon alacaklar  dikkat. Bu haber sizi yakında ilgilendiriyor. Çünkü Teknoloji devi General Mobile GM 22 Pro için hazırlanan indirim paketini açıkladı. 

GM Haberi

GM

ABD'nin en büyük otomotiv firmalarından General Motors'un (GM) ürettiği araçlardaki kontak anahtarı hatasıyla bağlantılı kazalarda en az 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. 


GM'in avukatı Kenneth Feinberg, yaptığı yazılı açıklamada, şirkete ölüm olayları çerçevesinde 143 tazminat başvurusunda bulunulduğunu, bunlardan 21'ine tazminat ödeneceğini belirtti. 


Feinberg, yaralanmalarla ilgili bulunulan tazminat talebi sayısının 532'ye ulaştığını, şu ana kadar 16 kişinin tazminata hak kazandığını aktardı.


Bir GM yetkilisi ise, incelemesi süren başvurulardan bazılarının tazminat için geçerli şartları taşımadığını ileri sürdü. 


GM, daha önce kontak anahtarı bağlantılı kazalarda ölen kişi sayısının 13 olduğunu duyurmuştu. Ancak daha sonra, firma tarafından görevlendirilen ve bağımsız uzmanlardan oluşan tazminat komisyonu, ölü sayısının firmanın belirttiği gibi 13 değil, 19 olduğunu tespit etmişti.


GM her bir ölüm olayı için en az 1 milyon dolar ödeyecek. Ayrıca...