15 / 05 / 2024

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Feryal Gençoğlu ve Olcay Tuvanç ortaklığında kuruldu.

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Feryal Gençoğlu ve Olcay Tuvanç ortaklığında kuruldu.

Hakkari'ye 120 milyon TL'lik 42 proje!

Hakkari'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından daha çok gencin sporla buluşması için başlatılan "yatırım seferberliği" kapsamında 120 milyon liralık 42 proje yapılıyor.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Melis Genç tarafından kuruldu.

Hollanda başkentinden genç yetişkinlere yeni bir başlangıç fırsatı!

Amsterdam Belediyesi, genç yetişkinlerin borç batağından çıkarak yüksek eğitimlerini tamamlamalarını ya da kendilerine uygun bir işe girmelerini desteklemek için proje açıkladı.

Gen Proje Yönetimi ve Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gen Proje Yönetimi ve Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Buse Öngen tarafından kuruldu.

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şahsenem Genç tarafından kuruldu. 

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kamu ve özel kuruluşlara gayrimenkul danışmanlığı ve her türlü hizmeti yapmak. 2-Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde danışmanlık hizmetleri yapmak. 3-Yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi adres; ATAKENT MAH.220.SOK.İSTANBUL SAR.Sİ.HİSA.KU.-1 AP.N.26/8...