06 / 05 / 2024

göbel kaplıcaları

göbel kaplıcaları

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Göbel Termal tesislerinin yol sorunun tamamen çözüleceğini ve Kaplıca yolunun sıcak asfalt olacağını ve yolu 7 Metre genişliğinde yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını söyledi.

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Milli Görüş'ün Belçika'da açmak istediği okula imar izni çıkmadı!

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin akıbeti mecliste!

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Belça arazisindeki AVM projesi meclis gündeminde!

Belça arazisi üzerinde inşaası başlanan AVM projesi yeniden Lefkoşa Belediye Meclisi gündemine oturdu. AVM inşaatıyla ilgili şirketin mali sorun yaşadığı belirtildi.

Bursa'nın iki yakası tünelle bağlanıyor!

Bursaray hattı nedeniyle yıllar önce bağlantısı kesilen Sıcaksu, Sırameşeler ve Alemdar bölgeleri ile Çekirge, Muradiye ve Kükürtlü bölgesi Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara yolu üzeri kaplıcalar mevkiine yapılacak tünelle birbirine bağlanacak.

Balıkesir'e 10 milyonluk tesis!

Kentin en eski mezbahalarından Göbel Mezbahası, Medist Hayvancılık firması tarafından 10 yıllığına kiralanarak yenilendi

göbel kaplıcaları Haberi

göbel kaplıcaları

Vural Kavuncu, Göbel in son yıllarda belediye tarafından yaptırılan yeni tesisler nedeniyle giderek daha fazla ilgi gören ve çok fazla ziyaretçi alan bir kaplıca olduğunu ancak Tepecik-Göbel arasındaki yolda yoğun trafik ve hava koşulları nedeniyle önemli bozulmaların meydana geldiğini belirtti. Kavuncu, bu yol kullanımının önemi nedeniyle İl Özel İdaresi tarafından standartlarının yükseltmesinin ve yeniden yapımı amacıyla ihale edildiğini, buna göre Tepecik Devlet Su İşleri (DSİ) tesislerinden Göbel Kaplıcalarına kadar olan 3 Km uzunluğundaki yolu 7 Metre genişliğinde sıcak asfalt ile kaplanacak yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını ifade etti. Milletvekili Kavuncu, yolun yapımına hemen başlanıp, sezonda bitmesi planlandığını belirterek, bu anlamda özellikle Göbel girişinde bulunan virajların kaldırılması ve yol güvenliğinin arttırılması için mal sahibi vatandaşlardan anlayış ve iş birliği...