15 / 05 / 2024

göbel mezbaha

göbel mezbaha

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Haftada 4 gün mesaiye geçtiler! Üstelik maaş da aynı kalıyor!

Belçika’da tam zamanlı bir işte haftada 5 gün yerine 4 gün mesai yapabilmeye imkan sağlayan yeni düzenleme 20 Kasım’da hayata geçiriliyor.

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında çiftlik arıyor!

Güzel oyuncu Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik arıyor...

Heidi Klum'un Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık lüks malikanesi!

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Milli Görüş'ün Belçika'da açmak istediği okula imar izni çıkmadı!

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin akıbeti mecliste!

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

göbel mezbaha Haberi

göbel mezbaha


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı. Susurluk'un Göbel Mahallesi'ndeki tesisin yeniden faaliyete geçmesi nedeniyle düzenlenen törene, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, İsmail Aydın, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, HSYK Genel Sekreteri Bilgin Başaran, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve çok sayıda davetli katıldı.

GÖBEL MEZBAHASI 10 MİLYON LİRALIK YATIRIM...