05 / 05 / 2024

göbel termal kaplıca yeni tesislerin inşaatı

göbel termal kaplıca yeni tesislerin inşaatı

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Brent petrolün varil fiyatı 76,08 dolardan işlem görüyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 76,08 dolardan işlem görüyor. Ayrıca  aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 71,38 dolardan alıcı buldu.

Memur ve emekliye ek gösterge ve intibak zammı! 

2023 yılı içerisinde geçerli olacak emekli ve memur maaş zammı yüzde 30 olarak belirlendi. Gözler maaşların yatacağı tarihteyken bir yandan da ek gösterge farkı detayı göze çarptı. Ayrıca % 15 ek zam yapılacağı iddiası da var. İşte tüm detaylar...

Honda City'de büyük zam öncesi son fırsat! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Honda City Türkiye'de 219 bin Türk Lirası gibi oldukça uygun sayılabilecek bir fiyattan satışa girmişti. Fakat geçen yıllar içinde modelin fiyatının 500 bin TL'yi geçmiş olduğunu görüyoruz. Ayrıca önümüzdeki ay araca bir zam daha gelmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

göbel termal kaplıca yeni tesislerin inşaatı Haberi

göbel termal kaplıca yeni tesislerin inşaatı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, belediye olarak termal alanda birçok yatırım ve yenilikler gerçekleştirdiklerini söyledi.


Bu kapsamda yeni tesislerin inşa edildiğini ifade eden Güler, "Eski tesislerimizin olduğu bölgede bulunan özel aile banyoları günümüz şartlarına uygun değildi. Biz de burada bir yatırım kararı alarak yıkıp yeni tesisler yaptık. Termal kompleks şeklinde 16 metre uzunluğunda yarı olimpik bir yüzme havuzu, Türk hamamı ve sauna inşa ettik" dedi.


Güler, Göbel'de yeni apartlar da yapılacağını ifade ederek, "Göbel Termal Tesisleri özellikle iç turizmde her geçen gün önemli bir ivme kazanıyor. Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte uygulama oteli projemizin yanı sıra taleplere karşılık verebilmek için...