28 / 04 / 2024

Göcek Koyları kiralanıyor mu

Göcek Koyları kiralanıyor mu

Çevrecilerin ve yöre halkının yoğun mücadelesiyle satışı durdurulan Göcek koyları, yeniden ihaleye çıkarıldı. Kiralamayla doğal güzelliği ile ünlü koylar tesislerin yanı sıra bireysel yapılaşmaya da açılacak.

Bakanlık açıkladı, 80 bin konut günübirlik kiralanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın komisyona sunduğu etki analizine göre, ülke genelinde yapılan çapraz sorgulama sonucunda seksen bin civarında günübirlik kiralanan konut olduğu ortaya çıktı.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

EYT başvuru sonuçları ne zaman, kaç günde açıklanıyor?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının ardından EYT başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, EYT başvuru sonuçları ne zaman, kaç günde açıklanıyor? İşte detaylar...

Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları yeni haftaya artışla başladı. Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Altın suyolu küpeler 2 bin 247 TL'den başlıyor! Görenlerin aklı kalıyor! Elizi 24 Ocak 2023 fiyat listesi 

Altın suyolu küpeler, kadınlar için her zaman en zarif ve özel takıları arasında yer aldı. Elizi'de altın suyolu küpelerin fiyatı sadece 2 bin 247 TL'den başlıyor. Görenlerin aklı kalıyor! Elizi 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.

Gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu? 

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Peki gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu?

Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Göcek projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Göcek projesinde satışlar başladı. Projede 32 adet müstakil villa yer alıyor. İşte Nidapark Göcek detayları...

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Nidapark Göcek ön satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Holding'in Nidapark Göcek projesi ön satışa çıktı. Projede 32 adet müstakil villaya yer veriliyor.

Göcek Koyları kiralanıyor mu Haberi

Göcek Koyları kiralanıyor mu

Cumhuriyet gazetesinden Hakan Dirik'in haberine göre, Orman Genel Müdürlüğü Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün internet sitesinden yapılan duyuruya göre ihale 16-17 Eylül tarihlerinde yapılacak. 


Daha önceki ihalede tesis yapılaşması için turizm işletmecileri için yapılan ihaleye, bu kez şartnamedeki şartları yerine getirebilen her yurttaş katılabilecek.


Kiralamayla doğal güzelliği ile ünlü koylar tesislerin yanı sıra bireysel yapılaşmaya da açılacak. 


Kiralanacak koylar için muhammen bedeller ve geçici teminat miktarları Akbük için 250 bin ve 62 bin 500, Taşyaka için 200 bin ve 50, Göbün için 250 bin ve 62 bin 500, Küçük Sarsala için de 150 bin ve 37 bin 500 lira olarak belirlendi. Kiralama, 10 yıllığına gerçekleştirilecek. Akbük koyunun 1.04, Taşyaka'nın 1.93, Göbün'ün 1.14, Küçük Sarsala'nın 1.18 hektarlık ormanlık alana sahip olduğu açıklandı. Muğla 2....