12 / 05 / 2024

Göcek Tüneli açıldı mı

Göcek Tüneli açıldı mı

Türkiye'nin en pahalı tünelinin hemen yanına yapılan tünelden geçişler Mayıs'ta başlayacak. Vatandaşlar, paralı ve pahalı olmasından dolayı "Deli Dumrul Tüneli" diye nitelendirdiği mevcut tünelden geçmek mecburiyetinde kalmayacak.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Gök tarafından açıldı.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündeminde!

Güzeldere Tüneli'nin yapım süreci meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 40 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından açıldı.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Silahtarağa Tüneli açıldı!

Eyüpsultan ve Silahtarağa bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltması için inşa edilen Silahtarağa Tüneli, açıldı.

Göcek Tüneli açıldı mı Haberi

Göcek Tüneli açıldı mı


Fethiye Göcek'te Eylül 2013'te yapımına başlanan 2. tünelde ışık göründü. Türkiye'nin en pahalı tünelinin hemen yanına yapılan tünelden geçişler Mayıs'ta başlayacak. Vatandaşlar, paralı ve pahalı olmasından dolayı "Deli Dumrul Tüneli" diye nitelendirdiği mevcut tünelden geçmek mecburiyetinde kalmayacak. İlki 13 hükümet ve 8 Başbakan eskiten ve 17 yılda tamamlanabilen tünelin ikincisi 1.5 yılda tamamlanmış olacak. 


Paralı tek tünel

Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından ücretsiz geçişi sağlayacak 2. Göcek Tüneli'nin uzunluğu 868, yüksekliği 8 ve genişliği de 5 metre olacak. Kazı ve delme çalışmaları tamamlanan ve 90 kişilik ekibin çalıştığı tünelin 400 metresi betonlanıp bariyer yerleştirme çalışmaları tamamlandı. Mayıs 2015'te açılacak tünelden, ilkinin aksine geçiş ücreti alınmayacak. 

Göcek'te ilk tünelin bile hayal olarak görüldüğünü belirten AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, "İlkini yapmak da...