02 / 05 / 2024

göçmenlerin ne kadarı inşaatta ölüyor

göçmenlerin ne kadarı inşaatta ölüyor

Göçmenler sadece göç yollarında değil çalışırken de yaşamlarını yitiriyorlar. Son üç yıl içerisinde en az 144, Ocak ayında ise en az 5 göçmen iş cinayetinde yaşamını yitirdi.

Emeklilere ikramiye verilecek mi? Emeklilere bu ay hangi gün, ne kadar ikramiye verilecek? 

Ekim ayının gelmesi ile emekliler 100. yılda verileceği belirtilen ikramiyelerin hangi gün, ne kadar verileceğini araştırıyor. Peki 29 Ekim'de emekli ikramiyeleri verilecek mi? Kimlere, ne kadar verilecek? İşte detaylar...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararından sonra gümüş fiyatları arttı mı? Gümüş ne kadar, kaç TL? 

Merkez Bankası faiz artırımı kararından sonra dolar, euro ve altın fiyatları yükseldi. Peki, gümüş ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel gümüş fiyatları...

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? 

Sandık görevlisi ücretleri, 2023 seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla merak edilen konuların arasında yer aldı. Peki, Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? İşte detaylar...

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte o rakam!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

Seçimden önceki son gün! 13 Mayıs 2023 dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar oldu?

Dolar 13 Mayıs Cumartesi günü ne kadar oldu? Euro ve sterlin yükseldi mi? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 13 Mayıs Cumartesi dolar kuru…

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Peki gümüş ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Ons altın fiyatı 2 ayın dibinden toparlanırken gram altın fiyatı tekrar yükseldi. Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

15 TL olan gümüş rekora koşuyor! Gümüş ne kadar olacak? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

17 Ocak Salı günü gümüşün fiyatı 15 liradan işlem görüyor. Gümüş rekordan rekora koşarken ne kadar olacağını merak ediliyor. Peki gümüş ne kadar olacak? İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde 1 gram bile gümüşü olan hemen baksın...

göçmenlerin ne kadarı inşaatta ölüyor Haberi

göçmenlerin ne kadarı inşaatta ölüyor

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG), son 13 yılda en az 144 göçmen işçinin, Ocak ayında ise 5 göçmen işçinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Göçmen işçi ölümlerini tespit etmenin çok zor olduğunu kaydeden İSİG, ancak göçmenlerin çalıştıkları inkar edildiğini belirtti. İSİG, göçmenlerin işyerinde ya 'tesadüfen' bulundukları söyleniyor ya da cenazeleri ıssız bir yere bırakıldığını kaydetti. Bilinenlerin buzdağının görünen yüzü olduğunun altını çizen İSİG, bu aydan itibaren "Göçmen İş Cinayetleri Raporu" yayımlayacaklarını açıkladı.


İSİG Meclisi tuttuğu verilere göre; 2013 yılında en az 22 göçmen işçi, 2014 yılında en az 53 göçmen işçi, 2015 yılında ise en az 69 göçmen işçinin yaşamını yaşamını yitirdiğini açıkladı.


Göçmen işçi ölümlerinin genel işçi ölümlerine oranı 2013 yılında yüzde 1,8 iken 2014 yılında yüzde 2,8'e ve 2015...