02 / 05 / 2024

göçük altında kalan mühemdis

göçük altında kalan mühemdis

Büyük deprem yaşamış, yakınlarını moloz yığınları altından çıkarmış, aylarca bu binalar arasında hayat sürdürmüş, prefabriklerde kalmış biri, inşaat mühendisi olduğunda mesleğini herhangi bir inşaat mühendisinden farklı mı icra eder?

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Batman Kesmeköprü Köyü sakinleri kira ve çadırdan kurtuluyor!

5 sene önce Prof. Dr. Veysel Eroğlu-Ilısu Baraj Gölü altında kalan Kesmeköprü Köyü’nün yeni yerleşim alanında ilk konut yükseldi. 124 Haneli Kesmeköprü Köy Muhtarı İdris Dezen; "6 ay gibi kısa bir zamanda 165 dönümlük alana 124 konut inşa edileceğini söyledi.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

Yastık altında parası olanlar acil bakın... 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, ortaya çıkan rakamları görenler gözlerine inanamadı...

Yastık altında para tutanlar için flaş açıklama! Hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak!

Yastık altında para tutanlar için flaş bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak. Bu paraları sakın kaçırmayın...

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Yastık altında altını olanları sevindirecek gelişme!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yastık altı altınlar hakkında oldukça dikkat çekici bir analizde bulundu ve bu altınların ekonomiye kazandırılma yöntemlerini ayrıntılı bir şekilde ele aldı. 

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın buna bakın! Hesaplara yatırılacak 15 bin 991 TL için son gün bugün!

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın hemen buna bakın... Hesaplara yatırılacak olan 15 bin 991 TL için son gün bugün...

Yastık altında altını olanlar dikkat! Harekete geçiliyor

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yeni adımlar atılacağı ifade edildi.

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

göçük altında kalan mühemdis Haberi

göçük altında kalan mühemdis

16 Ağustos gecesi yatarken ertesi gün ders başı yapacağı dershanesine dair epey düşünmüştü. Hem heyecanlıydı hem de hava çok sıcaktı. Bu sebeple uykuya dalması zor olmuştu. Nereden bilebilirdi ki hem dershaneye hem de okula aylar sonra ancak aralıkta başlayabileceğini. Gece 3’te büyük bir sallantıyla uyandı. Gerisi malum Kocaeli, Gebze, Derince yerle bir oldu. Büyük 17 Ağustos depremi yaşanmış, binlerce insan yıkıntılar altında kalıp vefat etmişti. Yaşayanlar içinse hayat artık zordu; eşini, komşusunu, akrabasını moloz yığınları altından kurtarmış, her artçı sonrası panik yaşamış, prefabriklerde, çadırlarda yıllarını geçirmişti. İnşaat mühendisi Adnan Yılmaz, üniversite için ilk adımını atacağını hayal ettiği gün, farklı bir hayata gözlerini açmıştı. Yılmaz, o sene üniversite sınavını kazandı, Kocaeli Üniversitesi’ni tercih etti. Prefabrik sınıflarda ders gördü ve deprem...