07 / 05 / 2024

Gödene TOKİ rüzgar

Gödene TOKİ rüzgar

Kuzey - kuzeydoğu yönünden esen ve saatteki hızı 60-70 km'yi bulan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle sokağa çıkmakta zorlanan vatandaşlar hafta sonunu evlerinde geçirmek durumunda kaldı.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Yenilenebilir enerjinin payı artıyor! Güneş ve rüzgar elektrik üretiminde nükleeri geçti!

Enerji Enstitüsü’nün raporuna göre yenilenebilir enerjinin payı tüm dünyada güçlü biçimde artmaya devam ediyor. Solar kaynaklı enerji üretimi geçen yıl yüzde 25, rüzgar kaynaklı üretim yüzde 13 oranında artış gösterdi.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Ons altın 1976 dolar olurken altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Bu rakamlara bakan bir daha bakıyor. Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 24 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor! Çay, salça, pirinç dibi gördü! O ürün 9 TL'ye düştü! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 13-31 Ocak tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'de indirim rüzgarı esiyor. Çay, salça, pirinç dibi gördü. 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

Altın fiyatlarında Fed dalgası! Rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları

13 Aralık 2022 altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Fed faiz kararı öncesinde altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları.

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Gödene TOKİ rüzgar Haberi

Gödene TOKİ rüzgar


Konya'da etkili olan şiddetli rüzgâr, Meram Gödene TOKİ Bölgesi'nde vatandaşlara zor anlar yaşattı. 

Kuzey-kuzeydoğu yönünden esen ve saatteki hızı 60-70 km'yi bulan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle sokağa çıkmakta zorlanan vatandaşlar hafta sonunu evlerinde geçirmek durumunda kaldı. Öte yandan 1250 metre rakımlı bölgede sabah 5.30 sularında hafif kar yağışı da meydana...