05 / 05 / 2024

Göğüş Gayrimenkul NAHB

Göğüş Gayrimenkul NAHB

ŞEHİR merkezinde gerçekleştirdiği Trend markalı projeleriyle dikkat çeken Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders ' ın ( NAHB ) ilk Türk üyesi oldu...

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çg Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Çağla Güneş tarafından kuruldu.

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gashi ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. M G Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Başakşehir’de yapıldı.

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

ABD'de Konut Piyasası Endeksi 10 yılın en yüksek seviyesinde!

ABD'de bugün açıklanan verilere göre, NAHB Konut Piyasası Endeksi 60 değerini alarak, son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

İG Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İG Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, İsmail Gözüdok tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Akatlar Sokak, Pınardağ'da kuruldu.

Kerem Göğüş: Orta Asya'da biz de varız

Göğüş Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Astana'da da inşaat yatırımı yapmak üzere, ülkenin önde gelen bir gayrimenkul geliştirme şirketiyle ön mutabakata vardıklarını açıkladı.

Martı Gayrimenkul komite seçimi güncellemesi yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım şablon değişikliği nedeni ile komite seçimi güncellemesini tekrar yaptı.

Doğuş Gayrimenkul yönetim kurulu görev ve çalışma esaslarını düzenledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul yönetim kurulu görev ve çalışma esaslarını düzenledi.

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli projesi!

300 adet bağımsız bölümün yer aldığı Balance Gayrimenkul Balance Güneşli projesi, 17 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede toplam 300 adet bağımsız bölüm bulunuyor...

Göğüş Gayrimenkul NAHB Haberi

Göğüş Gayrimenkul NAHB

ŞEHİR merkezinde gerçekleştirdiği Trend markalı projeleriyle dikkat çeken Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders'ın (NAHB) ilk Türk üyesi oldu. 1942'de kurulan NAHB, ABD'nin inşaat şirketleri ve tedarikçilerinin üye olduğu en büyük organizasyonlardan biri kabul ediliyor. NAHB, dünyadan inşaat firmalarını bir araya getirerek sektöre yeni iş imkânları yaratılmasını sağlıyor. 


Akşam...