16 / 05 / 2024

Gökalp Proje Müşavirlik iletişim

Gökalp Proje Müşavirlik iletişim

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demirtaş tarafından açıldı. 

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Mass Müşavirlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mass Müşavirlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Efkan Ok tarafından kuruldu.

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Farrokhi ve Laras Teknoloji ve Mühendislik Çözümleri Ticaret ortaklığında kuruldu.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Turner-Townsend Internatıonal Lımıted tarafından kuruldu.

Gökalp Proje Müşavirlik iletişim Haberi

Gökalp Proje Müşavirlik iletişim

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demirtaş tarafından açıldı. 

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
İnşaat malzemeleri (demir,çelik,bakır,çivi,aliminyum ve mamülleri,tuğla,ateş tuğlası,kiremit,alçı,çimento,fayans, seramik,marley vb.)imalatı,alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres:  Gümüşsuyu Mh.Sıraselviler Cd. Taner Palas Ap.No:9/15...