18 / 05 / 2024

Gökay Tulğan

Gökay Tulğan

Temlik Menkul Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Şevki Onur Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökay Tulğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

İşte Ramazan Bayramı’nda çalışanların hakları! Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışan fazla mesai alacak mı?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kalırken, çalışanlar da üç günlük bayram tatilini iple çekiyor. Bayramda çalışmak zorunda olanlar ise haklarını merak ediyor. Peki, köprü izni nedir? Fazla mesai ücreti ne kadar? Arife günü çalışanlar da fazla mesai ücreti alacak mı? Detaylar haberimizde….

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

EYT'linin kıdem tazminatında 'kod 29' tehlikesi! Gözden kaçan detay

Kıdem tazminatında tavan ücret 20 bin liraya dayanırken hak sahipleri için dikkat çeken bir uyarı yapıldı. EYT ile birlikte milyonların sıcak gündeminde bulunan konuya ilişkin uzmanlar işverenin SGK'ya yapacağı bildirimlerde 29 koduna dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 8 aylık baskının altından kurtularak rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar dayana gümüş her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Son dakika gümüş fiyatları.

Kadınların sigorta primi kaç gün?

Sigorta primi kadınlarda ve erkeklerde farklılık göstermektedir. Çalışan kadınlar, ne zaman emekli olacağına dair sorular sormaktadır. İşte “Kadınların sigorta primi kaç gün?” sorusunun yanıtı!

Promosyonlara Kasım rüzgarı! Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Ziraat Bankası Kasım ayı güncellemesi!

Emekli promosyonlarında Kasım ayı güncellemesi yaşanıyor. Bu haber üzerine vatandaşlar, Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? bu benzeri soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Milyonları ilgilendiriyor! Kıdem tazminatında 6 güne dikkat

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar çıktı. İş Kanunu’na göre, çalışan işçilere doğum sonrası kısmı çalışma hakkı verilmekte. İşte kısmi süreli çalışmayla ilgili dikkat etmesi gereken hususlar...

Asgari ücrette heyecanlı bekleyiş bitiyor! Gözler Erdoğan'ın açıklamasında...

Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücrete ara zam bugün netleşiyor. Bugün ise taraflar arasında ortak noktada buluşulan rakam Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan, burada yeni asgari ücreti kameralar karşısına geçerek duyuracak

Altın sesini cuma gününe kadar kıstı! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? İşte güncel son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları güne durağan başladı. Bu hafta içerisinde yüksek seviyelere yükselen altın fiyatları vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konu olarak gündemde yer alıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Güncel altın fiyatları...

Gökay Tulğan Haberi

Gökay Tulğan

Temlik Menkul Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Şevki Onur Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semra Türközmen Gökçe ve Gökay Tulğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.


Temlik Menkul Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi, Sevimli İş Merkezi...