04 / 05 / 2024

Gökbel

Gökbel

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi. İşte yaşananlar...

Muğla Gökbel'de kaçak ev furyası!

Dünyanın en iyi 10 plajı arasında yer alan İztuzu Plajının hemen üzerindeki Gökbel Mahallesinde kaçak inşaat furyası yaşanıyor. 

Aydın Gökbel Barajı’nın inşaatında sona yaklaşıldı!

Aydın’ın Çine ilçesinde inşa edilen Gökbel Barajı’nda sona gelindi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Alanya Gökbel'e yeni yol!

Alanya Belediyesi, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gökbel ile Çayarası Yaylası arasındaki Sülüklü Mevkii’nde 11 kilometrelik alternatif yolda genişletme çalışması yapılıyor.

Aydın Gökbel Barajı'nda çalışmalar sürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bazı tesislerin temelini atmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Aydın’da Gökbel Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Alanya’da kırsal ve yayla yollarına 2 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Gökbel ile Sarımut arasındaki yol genişletilirken, Köprübaşı, Kadıyakası, Karakocalı, Söğüt, Dikmetaş ve Kozarası grup yolunda yağmur suyu menfezi ile kavşak düzenleme çalışması tamamlandı.

Muğla'da Alternatif Turizm konferansı düzenlendi!

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

Gökbel köyü 2B için ayaklandı!

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi. İşte yaşananlar...

Muğla Gökbel köyü sakinleri 2B arazileri için eylem yaptı!

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi..

Muğla'da turizm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel. " Çalışmalarımızı genel merkezimizle paylaşacağız. Yatağan 'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz " dedi.

TÜRSAB, Yatağan'ı turizm programına dahil edecek!

TÜRSAB Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, ' Yatağan'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz ' dedi. Yatağan 'ın ziyaretçi sayısının artacağı ve ivme kazanacağı belirtildi.

Yatağan, turizm programına girecek!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, 'Yatağan'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz' dedi. Daha sonra heyetle Yatağan ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bodrum dünyaya tanıtılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Otelciler Demeği'ne ( BODER ) iade-i ziyarette bulundu...

Çine Tariş, yıl sonunda Çine OSB’ye taşınıyor!

Çine Tariş ve Zeytinyağı Kooperatif Başkanı Enver Gökbel yaptığı açıklamada, kooperatifin bu yıl sonundan itibaren Çine Organize Sanayi Bölgesi'nde 11 dönümlük arazide hizmet vereceğini söyledi.

Gökbel Haberi

Gökbel

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi. Ardından basın açıklaması yapan Gökbel sakinleri, köylerindeki 2B araziler için rayiç bedellerin tekrar belirlenmesini istedi.


Ortaca’nın büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen Gökbel Köyü’nün sakinleri, köylerinde orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bularak eylem yaptı. Alacapınar Mevkisi’nde bugün 13.00’de bir araya gelen köylüler; üzerinde ’2600 parsel 3000 dönüm ’Gökbel Köyümüz’ 2B 150 milyona satılıyor’ yazılı dev pankartla yürüyüş gerçekleştirdi. Ellerinde ’2B rayiçleri el yakıyor, mülkiyet hakkım elimden alınıyor’, ’Yasa çıktı diye sevindik komisyonun altında ezildik’, ’ben alamazsam yabancı alacak benim geleceğim ne olacak’, ’yan yana iki tarla biri 150 biri 70 lira’, ’Adalet nerde sorarım...