28 / 08 / 2024

Gökberk Şener

Gökberk Şener

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi, Gökberk Şener Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Prof. Şener Üşümezsoy en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı: İşte bayram tatiline gidenleri bekleyen büyük tehlike!

Merakla beklenen 9 günlük bayram tatilinin başlamasına artık sayılı saatler kala Prof. Şener Üşümezsoy'dan da Akdeniz ve Ege'ye tatile gidecek olanlara uyarı geldi. Şener Üşümezsoy, en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı.

Kira fiyatları vatandaşı neredeyse sokağa mahkum edecek! 3 yıl önce 4 bin 500 TL olan kira şimdi 65 bin TL oldu!

Gazeteci Bilgin Gökberk, bir arkadaşının Kalamış'taki sokak arasında tuttuğu bir ev için 3 yıl önce 4 bin 500 TL kira verirken, ev sahibinin şimdi kendisinden 65 bin lira istediğini anlattı. İşte o paylaşım...

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aslan ve Berkant Aslan ortaklığında kuruldu.

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökberk Tanyolaç tarafından kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

Gökberk Şener Haberi

Gökberk Şener

GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi, Gökberk Şener Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.


GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi iş konusu;-Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) 


GN Engineering And Consultancy LTD Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi adres: Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi, No:1 Yedpa Ticaret Merkezi,...