09 / 05 / 2024

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Burcu Çil Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Gür tarafından kuruldu.

Reborn Turizm Seyahat Reklam İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Reborn Turizm Seyahat Reklam İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Güler Tekin tarafından kuruldu.

Fata Tekstil Reklam İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fata Tekstil Reklam İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alpdoğan tarafından kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ög Mimarlık İnşaat Turizm Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Albayrak tarafından Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edal Yapım Reklam İnşaat Elektrik Danışmanlık Bilgisayar Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülsüm Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öğretmenim Turizm Gıda Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öğretmenim Turizm Gıda Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Volkan Gürleyen tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Burcu Çil Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 

Gökbora Reklam İnşaat Turizm Temizlik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi adres: Bakırköy, ataköy 9-10 Kısım Mahallesi, Atrium AVM...