19 / 05 / 2024

gökçeada son deprem hasar

gökçeada son deprem hasar

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi açıklarında cumartesi günü meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremin bilançosu netleşti. 133’ü ağır 299 bina hasar gördü. En fazla sarsılan Gökçeada’da 108 bina ağır, 90 bina ise az hasar gördü...

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman oldu? Az önce deprem mi oldu? 10 Temmuz 2023 güncel depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından güncellenen en son deprem listesi, Türkiye'deki deprem haberlerini yakından takip edenler için önemli bir bilgi kaynağı haline geldi. "Deprem mi oldu?" veya "Son dakika deprem" gibi soruların yanıtları zaman zaman araştırılıyor.

Son dakika: Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? En son deprem ne zaman oldu? İşte 2 Temmuz 2023 son depremler!

2 Temmuz 2023 tarihinde meydana gelen son depremler listesi, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgilerin hala internet üzerinde araştırılmaya devam edildiğini gösteriyor. Az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...

SONDAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Son deprem, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler!

24 Haziran 2023 tarihli son depremler listesine göre, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgiler internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. Peki, az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...

Az önce deprem mi oldu? 4 Haziran Cumartesi nerede deprem oldu? AFAD son deprem listesi!

Son deprem listesi sarsıntı olduğunu hisseden kişiler tarafından araştırılıyor. Gün içerisinde meydana gelen tüm depremler AFAD'ın yayınladığı son deprem listesinden kolayca öğrenilebilir. İşte detaylar!

3 Haziran Cumartesi nerede deprem oldu? Son deprem listesine nereden bakılır? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son deprem listesi sarsıntı olduğunu hisseden kişiler tarafından araştırılıyor. Gün içerisinde meydana gelen tüm depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin yayınladığı son deprem listesinden kolayca öğrenilebilir. İşte detaylar!

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Az önce nerede oldu? 4 Mayıs deprem oldu mu? 4 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi özellikle son deprem listesi merak edilmektedir. Yaşanan Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi araştırılmaktadır. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 4 Mayıs 2023 deprem listesi!

Az önce deprem mi oldu, nerede oldu? 3 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi, meydana gelen son deprem listesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi merak ediliyor. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 3 Mayıs 2023 deprem listesi!

gökçeada son deprem hasar Haberi

gökçeada son deprem hasar

133’ü ağır 299 bina hasar gördü, 321 kişi yaralandı. En fazla sarsılan Gökçeada’da 108 bina ağır, 90 bina ise az hasar gördü. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Gökçeada, Eceabat, Lapseki, Biga ve Gelibolu ilçelerinde ön hasar tespitini tamamladı, Çanakkale’nin merkezinde ise devam ediyor.


AFAD personelinin saha çalışması ve ihbar telefonları üzerine yapılan incelemeler sonucunda, şimdiye kadar 133 binanın hasar aldığı, 166 binanın da az hasarlı olduğu açıklandı. Depremde toplam 321 kişinin hastanelere başvurduğu, 10 kişinin tedavisinin sürdüğü ve iki hastanın da başka illere sevk edildiği bildirildi.


Çanakkale’de en fazla hasarı, deprem merkezine yakın olan ilçe Gökçeada aldı. Hazırlanan rapora göre Gökçeada’da 108 binada ağır, 90 binada ise az hasar belirlendi. En fazla hasarın oluştuğu Gökçeada’da ihtiyaç sahiplerine çadır verildi...