27 / 04 / 2024

Son dakika: Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?

Son dakika: Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...



Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak izleyerek en güncel deprem bilgilerini paylaşıyor. 6 Temmuz tarihli güncel liste, son depremlerin konumunu ve büyüklüğünü görmek için kullanılabilir. Bu liste sayesinde en son depremlerin yerini ve şiddetini öğrenebilirsiniz.

SON DAKİKA DEPREMLER: En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 5 Temmuz 2023 son deprem!AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? DEPREM OLDU? EN SON DEPREM NE ZAMAN OLDU? EN SON DEPREMLER!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi ve İzmir'in Çeşme ilçesi, bugün ardışık olarak meydana gelen depremlerle sarsıldı. Saat 19:04'te Yeşilyurt ilçesinde başlayan deprem, yerel saatle 7.0 büyüklüğünde gerçekleşti. Depremin derinliği ise 7.0 kilometre olarak ölçüldü.

Aynı anda, saat 19:03'te Ege Denizi'nde bulunan Çeşme ilçesi de bir depremle sarsıldı. Bu depremin büyüklüğü 7.16 ve derinliği ise 2.3 kilometre olarak kaydedildi. Deprem, Çeşme'nin 96.96 kilometre açığında meydana geldi.


Geri Dön