21 / 05 / 2024

gökçeadada kaç bina zarar gördü

gökçeadada kaç bina zarar gördü

Ege Denizi'nde cumartesi günü meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremde bazı binalarında hasar oluşan ve bazıları kullanılamaz hale gelen Gökçeada'da hasar tespit ve temizlik çalışmaları tamamlandı.

0.69 faizli konut kredisi hesaplama Nisan 2024! 750 bin, 1.5 milyon TL ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti kaç TL?

0.69 faizli ve 180 ay vadeli kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili hesaplamalar yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşların da gündeminde yer alıyor. İşte Pekİ 750 bin, 1.5 milyon TL ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti kaç TL?

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL? Havalimanına gidecekler şimdi bakın! 

Havalimanına gidecekler 'İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı otopark ücreti kaç TL?, Havalimanı 1 saat otopark ücreti ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ekim 2023 İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı saatlik otopark ücretleri...

Sayıştay'dan son dakika açıklaması: Binlerce bina ve köprü uygunsuz yapılmış! Hangi ilde kaç bina riskli?

Pek çok şehirde can ve mal kaybına neden olan taşkınlarla ilgili Sayıştay tarafından önemli veriler aktarıldı. Peki hangi ilde kaç bina riskli? İşte Sayıştay tarafından açıklanan o rakamlar..

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Büyük İstanbul depreminde en riskli üç ilçenin röntgeni çekildi: Kaç bina hasar görecek? Mahalle mahalle açıklandı!

Esenyurt, Büyükçekmece ve Küçükçekmece'deki deprem riskli rakamlarla açıklandı. Peki beklenen büyük İstanbul depreminde bu ilçelerde kaç bina hasar görecek?

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

gökçeadada kaç bina zarar gördü Haberi

gökçeadada kaç bina zarar gördü


Ege Denizi'nde cumartesi günü meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremde bazı binalarında hasar oluşan ve bazıları kullanılamaz hale gelen Gökçeada'da hasar tespit ve temizlik çalışmaları tamamlandı.


Deprem anında hasar gören ya da hasar gördüğü tahmin edilen bölgelerin, görevli ekiplerce helikopter ile havadan kontrolü sağlandı.


Oturulamayacak durumdaki evler boşaltıldı, mülk sahiplerine çadır dağıtıldı, baraj ve sulama sistemleri DSİ görevlilerince kontrol edildi.


Karayolları Şube Şefliğince köprü, menfez ve yollarda hasar kontrolleri yapıldı.


Kızılay, Gökçeada'ya 2 tır battaniye, çadır ve iaşe yardımı ulaştırdı. Bölgedeki  vatandaşların yeme içme ve barınma ihtiyaçları karşılandı.


Öte yandan Bademli köyünde çatısı çökerek kullanılamaz hale gelen kilise ise ekiplerce kontrol edildi. Kilisenin kısa sürede ibadete açılabilmesi için ön fizibilite gerçekleştirildi.


Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede genel anlamdaki kontrollerin tamamlandığını söyledi.


Adada genel...