02 / 07 / 2024

Gökçen Efe 2. Etap projesi

Gökçen Efe 2. Etap projesi

Altındağ'da yaklaşık 30 bin çalışmalarının uygulanması metrekarelik alan üzerinde için Altındağ Belediyesi'ne yükselecek olan Gökçen Efe dilekçe vermeye başladı.ölgede oturan üzerinde bulunan 300'e yakın vatandaşlar, kentsel dönüşüm gecekonduyu yıkacak...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunu 2 Ekim Pazar günü İstanbulluların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci pistinin 2. etabı için yer teslimi yapıldı mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde son durum ne? Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistin ikinci etabına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2'nci pistinde son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist 7 senedir tartışılıyor. Pistin açılışında sürekli ertelemeler yapılıyor Bu Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti, iki bölüm şeklinde iki defa ihale edildi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist çalışmalarında son durum ne?

Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını söyledi. Karaismailoğlu, "Çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı yaşam merkezi oluyor!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, son 2 senede terminal içinde hizmete açılan yeni ticari alanlar ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Camii'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, artan yolcu sayısı dikkate alınarak hayata geçirilen ve yaklaşık 2 bin 800 kişinin aynı anda ibadet etmesine imkan veren Sabiha Gökçen Havalimanı Camii inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2020'de devreye girecek!

Bu yılın ilk yarısını 2,9 milyar TL ciro ve rekor doluluk oranlarıyla geçiren Pegasus, ikinci yarıdan da umutlu. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, "Sabiha Gökçen'de ikinci pist, yeni uçaklar ve yeni hatlar ile birlikte çift haneli büyüme bekliyoruz" diyor.

Gökçen Efe 2. Etap projesi Haberi

Gökçen Efe 2. Etap projesi

Altındağ’da çarpık yapılaşmanın önüne geçen Başkan Tiryaki, özverili mücadelesinden vazgeçmiyor. Başkan Tiryaki ve ekibi, Altındağ’a modern bir görünüm kazandırmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmazken Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları’nda düğmeye basıldı.

İlçeye yeni bir soluk

Şeffaf ve adaletli çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşlara daha rahat bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik gerçekleşiyor. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek olan Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları’nda yapılaşma için etüt çalışmaları sürüyor.

Vatandaş dilekçe vermeye başladı

Altındağ’ın tüm gecekondu bölgelerinde olduğu gibi bu bölgede de söz hakkı yine vatandaşta. Bölgede oturan vatandaşlar, kentsel dönüşüm çalışmalarının uygulanması için Altındağ Belediyesi’ne dilekçe vermeye başladı. Altındağ Belediyesi ise yaklaşık 30 bin metrekarelik alan üzerinde...